PLANER

Somnade inte förrän 5 inatt även fast jag la mig 2.. så har vart rätt trött hela dagen, men Livia kommer snart iaf, så ska vi åka och köpa det sista inför nyår imorn, hon sover över och sen imorn blir det att fixa i ordning allt under hela dan, blir säkert super :D sämsta vädret tyvärr, plusgrader som innebär slask och regn och sånt... men åker när som helst, så ha det bra! :)
 
 
/A

GLADIATOR

Hejhej!
Har precis tittat klart på "Gladiator" och den är bra..men lite för lång kanske, fast det är ändå det som gör filmen på något sätt..men jaja den är sevärd iallafall ;)
Har packat iordning allt jag ska ha med mig till Agge imorn eftersom jag åker dit imorgon och sover där så vi hinner fixa allt inför nyår och så!
Ska snart ta mig något att äta och sen..titta på en till film kanske?
Vi får se vad det blir, men jag planerar inte att gå och lägga mig riktigt än iallfall.
Ha det bra!
 
 
/L

SNART ETT ÅR SEN

Sitter hemma en lördagskväll, dåligt väder och kolsvart ute... rolig dag! Men kom hem från stan för ungefär en halvtimme sen och fick med mig ett halsband inför nyår. Resten av kvällen blir det nog att städa i ordning lite inför nyår och troligen ska mamma klippa mig och det är väl det. som sagt en rolig dag! hejhej :)
 
Om 4 dagar är detta exakt ett år sen! Sjukt vad tiden går fort. Kan meddela om att även Simon och Maria var med, men ville tyvärr inte vara med på kort om jag minns rätt.. Och som jag minns det vill Martin inte heller vara med på bloggen, men får hoppas att han helt enkelt inte läser den längre :D
 
 
 
Livia får bjuda på sig lite! ;)
 
/A

ENSAM HEMMA

Agge är på ingång och senare har vi planerat att åka iväg och handla lite inför nyår som jag skrev förut.
Har iallfall roat mig med att titta på två filmer, ätit lite och fixat mig..sånt man får ta till när man är ensam hemma och inte har jättekul.
Nope nu ska jag snart stänga av datorn och ägna mig åt det verkliga livet utanför datavärlden ;)
Ha det! 
Glad vovve som har vart hemma hos mig största delen av dagen!
 
/L

FLASHBACK

Hejhej!
Vi har inte bloggat bra dom senaste dagarna om man säger så, men när det är lov och så är man inte hemma så mycket och man gör lixom andra saker hela tiden så man har inte riktigt tid att blogga..
Siter iallfall just nu hemma hos Agge..utan Agge, hon dissa mig för att åka och va med Emelie.. !
Nejdå! Jag orka bara inte åka hem när jag ändå ska träffa Agge om några timmar igen,så här sitter jag och roar mig själv med dator och tv ;)
Nu ska jag fortsätta titta på något dåligt barnprogram.
Ha det bra! ♥
Hittade några väldigt vackra bilder i Agges dator! 


 
/L
 

DET VAR FÖRR DET

Mår som tur är mycket bättre idag, och låg på 36.6 grader, så febern är borta för tillfället iaf och hoppas den inte kommer tillbaka ikväll! Vet inte om jag måste sitta hemma ikväll eller om jag får göra något.. Men det får vi se :) 
 
Detta är väl tyvärr ett måste idag.. Lyckades rensa bort alla kläder från krokarna, men längre än så kom jag inte..
 
 
 
/A

JULDAGEN

Hallå!
Har bloggat superdåligt under dessa dagar men jag hoppas ni förstår!
Ligger nerbäddad i min säng med en otroligt mysig och varm värmefilt, precis vad jag behöver kalla vinter dagar som dessa, en av alla fina julklappar jag fick.
Tänkte lägga upp bilder på julklapparna men det göra jag imorgon eller liknande när jag har mer tid, har haft fullt upp de senaste dagarna som ni sägert förstår.
Nu ska jag fortsätta att mysa med en bok i min ensamhet!
Ha det bra!
 
/L

SJUK

Ont i halsen i två dagar, sen vaknar med feber inatt. kul. Tur att jag mådde helt okej igår på julafton och allt. Men varför just nu när det är lov? jaja, sitter hemma själv medan resten av folket är hos farmor & farfar, äter julmat och sådär. Har liksom inte ork för något just nu... Hade annars en bra julafton, är nöjd med presentern och så :)
Men ska nog slå på en film nu, pusspuss
 
skulle gärna kunnat lägga upp lite bilder från igår, men jag har tyvärr inte riktigt den orken just nu... 
 
/A

JULAFTON

Äntligen är det jul, och julkänslan blir ännu starkare. Härligt när man vaknar till flera god jul hälsningar också! 
Blir väl som den vanliga traditioner, äter hos mormor och morfar vid halv 3, sen går vi hem till oss och väntar in kvällen tills vi öppnar alla julklappar! Jag önskar er en härlig jul nu allesammans, God Jul! :D
 
Med hes röst och torrhosta, kände jag att detta extra gott♥
 
 
 
/A

GOD JUL

Nu är det alltså julafton som vi alla har väntat så på...
Har inte så mycket mer att säga än GOD JUL på er kära bloggläsare! ♥

Se nu till att sova så gott och vakna på rätt sida imorgon för nu är det juuul! :D
 
/L

JULKÄNSLAN

Har vart lite småsur under dagen, saker inför nyår och föräldrar som gör att allt blir så jobbigt... Men började med julpynt, såsom upp med granen, och andra saker så gjorde mig på bättre humör :D nu ligger de flesta paketen under granen och julkänslan börjar verkligen komma! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/A

HAPPY HOLIDAYS

Hejsan!
Väntar just nu på att årets första julskinka ska bli klar och det är ju inte helt fel alltså!
Har vart på stan med mamma fram till nu och fixat kläder till imorgon och en sista julklapp till mig faktiskt, jag vet dock vad det är men klagar gör man ju inte ;)
Planer för kvällen blir kanske att åka iväg och spela badminton med pappa och Elias, men jag har sån extrem träningsvärk i stort sett i hela kroppen så vi får se hur det bli med det!
Tänkte visa bilder på vår julgran och min lilla rumsjulgran senare, sålänge får ni en låt så ni kommer i stämning tills imorgon ;)
Mistletoe- Justin Bieber
Gillar egetligen inte Justin Bieber något vidare, men såhär i juletid funkar det.

Har verkligen otrolig brist på bilder i denhär datorn..
 
/L

DAN FÖRE DAN

Så har ännu en dag passerat och vi är en dag närmre julafton, helt otroligt vad fort tiden har gått!
Redan sjukt taggad för jul och allt vad det innebär, fråga mig inte varför men antar att mina paketöppnarkänslor för julen har kommit tillbaka efter några år i vila ;)
Dagen har iallfall bestått av storstädning av hela huset och det är inte lite det. Skönt att gå och lägga sig i ett helt nystädat och ajaxdoftande rum iallfall :P
Naej nu ska jag ta och sova så vi vaknar en aning närmre julafton imorgon!
Sov så gott!
Typ såhäär ser vår julgran ut... klapparna kommer dock inte förens imorgon, ännu en anledning till att sova nu.
 
/L

DENNA KVÄLL

Har suttit denna kväll och tittat på julkalendern som jag missat väldigt många avsnitt utav, men efter 7 avsnitt behövde jag en paus ;) ska snart ta och baka lussekatter med mamma och om vi hinner ska hon även klippa mig, håret börjar nämligen bli väldigt långt och slitet.. Men får se hur det blir med allt det! 
 
lite bilder från gårdagen√
 
 
 
 
 
 
/A

JULBAK

Som Livia skrev sov hon här inatt, och strax efter att hon åkte, fixade jag mig och så åkte jag och min syster ner till välsviken och köpte lite presenter! Var sen tyvärr tvungen att åka ner igen för att våra föräldrar kallade på oss..  åkte efter det till Bergvik och gick där också, och är äntligen hemma! det är ju verkligen kaos ute överallt, kö ut på motorvägen och ja det är helt sjukt, men är det jul så är det jul... men ha det bra nu, hej! :)
 
lite julbak, rocky road :D
 
 
 
/A

NYÅRSPLANER

Hejhej!
Har hunnit med en hel del idag (för att vara jag) redan.
Åkte till agge igårkväll och vi planerade lite inför nyår och så, det ska nog bli bra detta!
Sov iallfall där och vi vaknade ganska sent och just när jag hade vaknat ringde pappa och sa att dom skulle hämta mig om inte allt för länge..
Vi åkte iallfall och köpte julgran vilket gick otroligt snabbt för att vara vår familj då vi brukar åka runt i hela stan innan vi hittar någon duglig.
Nu är mamma och pappa i stan och jag har hunnit med en hel del här hemma redan. Idag är det nämligen den stora julstädningsdagen, så vi väntar bara på att dom ska komma hem så drar vi igång julstöket sen.

Fick en fråga om vad vi ska göra på nyår också, och nyår ska vi självklart tillbringa tillsammans Agge och jag ;)
Men som det ser ut nu ska vi va ett gäng hemma hos en av oss och äta middag tillsammans m.m
Lite senare åker vi nog in till stan och planerar att vara på torget vid 12-slaget.
Senare drar vi kanske vidare till någon fest eller tillbaka igen, vi får se hur det blir med det, allt är somsagt inte planerat in i detalj än :)

Ha en fin lördag!
 
/L


 

JULLOV

Halloj!
Slutade somsagt halv 11 idag och åkte då in till stan med Maria på dirren.
Vi gíck omkring där en stund och hon fixade de sista julklapparna, vi gick sedan till Wayne's  och fikade och prata om massa olika viktiga saker, man behöver ta sånna snack ibland.
Mamma kom och hämtade mig vid halv 2 och vi åkte till bergvik och handlade lite mat inför juldagarna m.m.
Nu vet jag inte rikitigt vad jag ska hitta på men klockan är bara 4 så något mer ska det nog bli innan dagen är slut :)
 
/L

JORDENS UNDERGÅNG

Slutade 11.30 idag, det är ju jullov nu så var ju inte direkt någon skoldag! åååh vad gött det är! 
Var nyss ute och tog exakt 269 kort, dags att redigera, wohoo!! Men inget annat för mig, behöver tagga ner lite efter  terminen, men bilderna kommer upp när jag redigerat klart, pusshej :)
 
haha, det är ju 21/12-12, jorden ska ju gå under idag, men de verkar vara fel än en gång ;) 
 
/A

PEARL HARBOR

En riktigt chill dag som jag skrev igår, men blev så otroligt trött efter fotbollsturneringen hela eftermiddagen.. Direkt efter det fick jag skynda mig hem för att sedan dra mig vidare till tandläkaren och sen mot stan för sista köp av julklappar och tror nu att jag är klar med köpen! 
 
Som Livia i tidigare inlägg tipsat om är ju filmer och jag vill nu slänga in ännu ett tips! Såg ju som sagt på en 3h lång film hela förmiddagen i skolan om andra världskriget idag. Den var förvånansvärt bra! Alltså för att vara en "skolfilm" eller snarare som dom visar i skolan. En väldigt sorglig, romantisk och även hemsk film, som då heter Pearl Harbor, så en film som verkligen är värd att se som även är en sann historia! Ska ta mig kvällsmat och tagga sista skoldagen innan lovet och jordens undergång imorn, godnatt :D
 
 
 
 
 
/A
 
 

HÅLL UT SISTA DAGEN

Skulle egentligen ha slutat för 13 minuter sedan, men vår kemi blev inställd idag igen (lycka) så vi hade två timmars håltimme, vi tittade därför på tyskafilmen tidigare och fick sluta när dom andra hade tyska och tittade på filmen.
Är för övrigt helt klar med allt skolarbete nu, lämnade in fysiken det sista jag gjorde innan jag gick hem.
Har även fått tillbaka mitt matteprov där jag var ett poäng från B, både bra och dåligt..
Det är bara en dag kvar i skolan nu och jag har nog aldrig vart så glad att få gå på jullov, imorgon slutar vi dessutom halv 11, då vi normalt sett brukar börja på fredagar, underbart!
Nu ska jag ta mig lite mellanmål, slå in dom sista julklapparna och sedan titta på film (standard).
Ha det fint!
 
 
/L

ÖNSKELISTA 2012

Här kommer årets önskelista! Fick dock inte med alla saker eftersom man kommer på efterhand och glömmer bort osvosv. Önskar mig iallfall inget stort utan mer kläder och småsaker.
/L

MER FILM ÅT FOLKET

Jag har nyligen insett hur mycke jag faktiskt gillar att titta på film!
Man kan göra det överrallt och när som helst och med vem som helst, dessutom kan man välja genre efter humör, helt perfekt med andra ord!
Tänkte därför ge er en lite för tidig julklapp såhär innan jul så ni har något att göra medan ni inväntar dopparedagen.
Det är ju bara 4 dagar kvar trots allt.
Några av filmerna jag sett på senaste tiden och som kan ses om mer än en gång!

Filmer:

Djävulen bär prada
Modig
Rio
Lejonkungen
A walk to remember
Remember me
The last song
Ice age 4
Gossip girl (serie)
The vow
Batman
Spiderman
Colombiana
2 fast 2 furious
Whats your number
Friends with benefits
Titanic
Step up 1,2 & 3
Hannah

Alla filmerna är bra och rekommenderas!

/L

SISTA INNAN LOVET

Hade sista vanliga skoldagen idag, imorn blir det 3h film för förmiddagen och fotbollsturnering på eftermiddagen, låter rätt okej ändå? ;) har annars vart på bergvik denna kväll för fortsättning av köp utav julklappar, kom hem vid sju och sitter och kollar på morden i sandhamn just nu, ska snart göra mig iordning för natten och säger härmed godnatt :) 
 
 
 
/A

19 DECEMBER 2012

Nu känner jag mig äntligen utvilad  efter ca 5 timmars sömn, vet dock inte hur jag ska kunna somna ikväll, känns ganska omöjligt för stunden...
Ska iallfall fortsätta ta det lugnt och sätta på en film, har inte bestämt mig för vilken än dock, alltid samma problem.
Visste ni att det bara är en riktig skoldag kvar till jullov? Helt sjukt tycker jag, känns inte som alls längesen man kom in i skrivsalen första dagen. Men jullov har aldrig vart fel och nu taggar jag för ett långt härligt lov utan plugg!
Ha det super!

Kom plötsligt på vilken film jag vill se! Djävulen bär prada sitter aldrig fel!
 
/L

TRÖTT!

Jag är så trött så jag orkar bara inte!
Sov 2 timmar inatt och det är inte tillräckligt med sömn om man vill va utvilad kan jag säga.
Har iallafall svenska nu och alla andra lektioner är inställda och gud vad jag älskar vår engelskalärare för att hon ställer in vår lektion bara för att vi ska få sluta 10 istället för 13.
När jag kommer hem vid halv 11 (slå den ni) ska jag väl sova nån timme och sen inte göra något alls resten av dagen, titta på film eller något annat mysigt får det bli då jag inte känner att jag är på humör för så mycket annat.
Får se om jag känner sammasak om någraa timmar när jag sovit ett tag osvosv, men det är mina planer just nu.
 
/L

SKOKÖP

Var på museet i stan med skolan och stannade där, gick med stina och kollade lite julklappar och Emelie kom lite senare. Dom åkte iväg så gick med livia & Amanda på stan + att vi mötte Adam och skåtar och var med dom osvosvosv, ja ni fattar.. Försöker för tillfället beställa skor inför nyår eller något annat tillfälle! Skulle vara rätt najs att få dom innan 2013 så likabra att beställa dom så fort som möjligt, så annars händer inte mycket, hejhej :)
 
 
 
/A

JULCUPEN

Hejsan!
Dagen har vart rätt chill förutom matte nationella och tyskan som jag nu för tiden hatar så otroligt!
Fick iallfall sluta 45 minuter tidigare eftersom vi hade inställd biologi, och det gjorde min dag kan jag säga.
När vi slutade åkte Amanda och jag in till stan där vi fick en och annan julklapp köpt, vilket betyder att jag nu är helt klar med alla julklappar! (y)
Runt 10 ska Amanda och jag dra oss bort mot sundsta där vi ska titta på julcupen..och jag vi kommer va trötta imorn eftersom det inte slutar förns halv 5-5..tror jag.
Nu blir det pannkakor för vår del, ha en bra kväll/natt för det ska vi ha!
Puss ♥

Bjuder på en härlig bild från helgen!
 
/L
 

THEY DON'T KNOW ABOUT US

Halloj!
Blev precis klar med processen att platta mitt hår, det är så otroligt skönt och jag önskar verkligen att jag hade platt hår...ibland åtminstonde.
Tog mig ett bad förut och läste ut sista biten av andra boken i serien, riktigt skön kombination kan jag säga för er som inte har testat!
En annan sak ni måste testa är ju att duscha med typ en godis i munnen, det låter ju helt stört men det är värt att prova. Ingen aning om varför men det är typ speciellt haha!
Nu ska jag sätta mig och titta på "morden i sandhamn" som jag har hört ska va bra, vi har ju någon slags pausningssak på vår tv så vi bara kan spola över reklamen, superbra speciellt när det gäller 4ans rekordlånga reklamer.
Jaja nu blir det tv för mig resten av kvällen och sen sängen.
Godnatt! ♥

Något jag verkligen skulle vilja ha just nu är ett par riktigt mysiga raggsockor!
 
/L

LETTING GO

 
Kom hem från skolan för jämt 10 minuter sen och har inga direkta planer för eftermiddagen kvällen.
Vi hade en otroligt skön dag idag vilket innbar en lektion och sen spex, gick till skolan runt halv 9 och fick vända direkt jag kom dit, fast med Amanda med mig då.
Några hade muntligt mattenationellt, vilket innebar att vi fick sitta på valfritt ställe och jobba, alltså hemma hos mig.
Vi gick tillbaka till skolan vid 10 för historia, sen lunch och spex.
Nu ska jag ta mig lite mellanmål och sedan krypa ner med en bok.
Ha det bra så bloggar jag senare!



/L

FRI

tjolahopphejsansvejsantjabbatjenahallå! Kom hem för en halvtimme sen, inga läxor eller prov kvar så allt är bara chill! och det är ju faktiskt bara 4 dagar kvar till jullov, det är ju helt sjukt? Man vet ju nästan inte vad man ska göra när man är så fri... Men TV och dator, kanske fota antar jag :) Ska ta mig lite mat nu, och bloggar förhoppningsvis ikväll, hejhej♥
 
 
 
 
/A

8 DAGAR KVAR!!!

Får ursäkta för vår otroligt dåliga humor som ni blev utsatta för igårkväll, nu vet ni vad vi gör när vi inte har något annat att göra!
Igår åkte både Agges och min familj ner till stan för att fixa de sista julklapparna och jag är faktiskt nästan helt klar nu, endast en ynka klapp kvar!

Att jag nästan är helt klar med julkapparna innebär att det snart är jul, vilket innebär att det snart är jullov som är det absolut bästa med skolan som finns..näst efter sommarlov såklart ;)
Bara en vecka kvar i skolan och jag är sjukt taggad för en sjukt go vecka med spex och annat chill inplanerat!

Nu ska jag ta och läsa lite eftersom jag inte har något plugg alls. (!!!)
Ha det bra! ♥

Bild på någa av julklapparna som är inslagna och redo att öppnas igen om (bara) 8  dagar!
 
/L

MAMMFRED GÄSTBLOGGAR

Hej alla mina vänner! Mammfred här!
Fick den enorma äran att blogga här idag på Wefoto.
Tänkte därför berätta lite om mig själv och min dag.
Namn: Mammfred
Ålder: 5
Adress: Buren i köket (när jag inte bor i sommarstugan i trädgården)
Intressen: Gnaga på mina godsaker, föredrar gurka och maskrosblad.

Idag har jag suttit i min bur och tuggat på godsakerna mina vänner gav mig.
Runt 9 bestämde jag mig för att ta en tur till vattenflaskan där jagb tog mig en slurk och sedan traska hemmåt.
Jag känner verkligen at jag har gått upp en del på sista tiden och var därför tvungen att träna lite, sprang därför 5 varv i buren för att sedan gå tillbaka till mitt trygga bo.
Vid 12 traskade jag till matskålen och åt lite av dom saftigt fröna och helgens potatis.
När jag satt där  i lugnan ro kom min älskade vän livia och bar upp mig och höll mig i sin famn, det var inte så kul...
Nu sitter jag äntligen i min bur igen och äter på min potatis som jag sparat lite av tidigare idag!
Ha det bra!

Här är jag i min bur!

Bjuder på den!
ser lite sur ut, men som tur är lättar agnes upp stämningen i bakgrunden.
/M

CHILL

sitter hemma efter en rättså kort skoldag kan man väl säga. Stanande hemma till klockan 10 p.g.a. sjukdomliga skäl, åkte då till tandläkarn och kom inte till skolan förrän halv 11 ungefär. Så 3 lektioner blev det idag! hade det lite stört då och då när jag och en kille står och skriker på varandra vid cafeterian, fast jag står mest och garvar för att han är så störd... Aja, ska ta tag i bilden nu, sen beger jag mig troligen till Maja, hejhej :D
 
 
 
 
/A
 
 

I PROMISE MYSELF

Tänkte blogga lite snabbt nu innan jag går iväg till skolan, vilket jag måste göra om minst 10 minuter...och då ska jag lägga ner datorn osvosv först..men det får gå som det går, har inte vart sen en enda morgon denna termin och det har jag inte planerat att ändra på ;)
Ni får ha en superbra fredag nu sålänge tills jag hinner blogga senare!
Puss
Bästa kvaliten och bästa modellen!
/L

KÄRLEK VID SISTA ÖGONKASTET

Har av någon anledning börjat använda mig av sångtitlar som rubrik. Jämt.

Fick även jag sluta tidigare idag, så jag kom hem runt 4 istället för halv 5, otroligt vad en halvtimme kan göra mycket!
Gick iallafall hem i kylan och satte mig direkt med min älskade bok och läste en stund, läste även ut första boken i serien och har snart läst halva andra, sa jag att dom var bra? ;)
Gick lite senare till Emma och vi gjorde inte mycket mer än att titta på "The vow" hann dock inte se klart den eftersom jag var tvungen att gå hem runt halv 11, men det ska vi allt se till att odna imorgon eller när det nu blir!
Taggar förövrigt att näst sista skolveckan är slut imorgon och jag längtar så otroligt till jullov! Men det är bara att hålla i, det är inte långt kvar nu!

Detta vore ju inte fel nu alltså!
 
/L

FRÅN ALLT TILL INGET

Fick sluta tidigare idag, så kom hem strax efter 3. Hade ju som jag tidigare skrivit lucia i morse, då vi skulle samlas kvart över 7, överlevde faktiskt och allt gick bra, och nu är det över, men älskar stämningen när man står där i luciatåget och sådär :) Nu är det bara 8 dagar kvar till jullovet, gud vad jag längtar! Fast sen börjar ju vårterminen strax därpå.. Men bara att stå ut! ska ta och äta lite käääk för är riktigt hungrig! hej♥
 
känner mig lite småpoppis när min instagram bild kommer med på VF: s bildspel, och kanske i tidningen!
Här har ni bildspelet, otroligt dryg och utan ljud dessutom på över 9 min! Men ligger på 3:31 ;)
Med en inställd lektion gick vi hem till stina, hämtade skridskor och gled runt på isen lite :D
 
/A
 
 

DAN FÖRE "LUCIADAN"

Halloj!
idag är det (som alla redan har skrivit 224424 gånger) 12/12/12, vilket innebär att det är Lucia imorgon, det måste va en av de mysigaste tillfällena på året.
Det är inte långt kvar till jul och alla är ju så fina när dom går med vita klänningar och glitter i håret och åhh vad jag vill va en av dom nu..min tid är tyvärr över när det gäller sådant.
Imorgon får jag istället nöja mig med att titta på när sundstas elever går luciatåg för hela skolan, men det ska bli kul det med! :)
Idag ska jag ta en tidig kväll och se till att va utvilad inför helgen (som är snart enligt mig). Har redan lite planer som vi får se om de blir av.
 
/L

EFTERÅT

Då sitter man hemma igen efter lucian! Gick bra, ingen svimning eller liknande, men är otroligt trött och huvudvärk och imorn väntas samma sak fast samling i 7.15 i skolan. Dör redan bara på tanken... Men jaja, nu ska jag äta något, och försöka få bort min ångest på bilduppsatsen till fredag som jag inte börjat med, hej!♥
 
 
/A

LUCIA

Sitter hemma hos stina och väntar på att få gå till kyrkan för att gå lucia! Ändå roligt att göra sånna här saker! :)
Får se hur det går, om vi slipper några svimningar osv.. Men borde gå nu, så hörs troligen ikväll ;)
 
glad tjej... och superbra kamera!
 
/A
 

GRATTIS

Tänkte börja med att gratta Amanda och Emil till deras förhållade, som blev officiellt i måndags..tror jag :P
Så supergrattis till er, ni är såfina tillsammans så! :D
Och så mycket mer än så hade jag inte att säga!
ha det bra!
 
/L

BALSAMMETODEN

Tänkte att jag ska börja ta hand om mitt hår nu på riktigt och se om det blir någon skillnad. Jag har ju som många kanske vet  lockigt hår...och det är inte lätt kan jag meddela, ena dagen ligger håret i perfekta lockar, och en annan står det åt alla håll och lyssnar inte ett dugg på olika stylingprodukter och liknande.
Jag har iallfall börjat ha håret utsläppt mer och mer det sista halvåret, och bara då märker jag att håret blir lenare och extremt mjukt (vissa dagar åtminstone) så nu ska jag satsa på ett varjedaglockigtochfinthår med den så kallade balsammetoden, vet inte hur mycket ni vet om detta, men det är en metod där man helt slutar med stylingprodukter, shampo, balsam osv som innehållet sulfat och silikon. Man tvättar alltså inte håret med vanligt shampo utan använder sig av ett rengörande balsam istället och ingen håspray eller likande, detta ska tydligen göra håret mindre frissigt och mer "sammansatt". Ska enligt de som har testet det funka super på lockigt hår, så det är absolut värt ett försök. Läs mer om balsammetoden här! Förövrigt en bra sida för människor med lockigt hår.
Ska köra på det nu efter jul och då blir det "före" och "efterbilder" så ska ni få höra och se hur och om det faktiskt funkar!

Önskar mig detta i julkapp då det kostar endel att införskaffa.

/L

IN I SLUTET

Jag har bloggat otroligt dåligt dessa dagar, men livia har vart lite duktig iaf! sitter för tillfället och skypar med Andreas, när jag egentligen borde göra skolsaker... Men jaja ;) har haft en rätt chill dag förövrigt! 4 lektioner, varav 3 var lucia och den sista slöjd! Men nu borde jag gå och fixa med sista skolarbetet innan lovet, pusshej! ♥
 
gosig katt som kom på besök häromdan!
 
 
/A
 
 

DAGS ATT SE FRAMÅT

Sitter just nu nerbäddad i soffan med en varm vetekudde och täcke, har det riktigt mysigt med andra ord.
En hel dag med matte är nu avklarad och årets sista riktiga prov innan julen, har bara någon enstaka diagnos kvar, men annars känns det super!
Tänkte börja om och läsa en av mina absoluta favoritböcker av Richelle Mead, så det är det jag kommer ägna hela eftermiddagen/kvällen åt.
Rekommenderas starkt!
/L
 
 

DÅLIG UPPDATERING

Hejsan!
Ni får ursäkta för dålig uppdatering, men vi båda har haft annat för oss och då blir det tyvärr bloggen som får ta stryk.
Jag ska sova nu vilken minut som helst, men tänkte att jag inte kunde lämna er inläggslösa ;)
Tänkte iallafall försöka somna tidigare idag än igår de det inte blev jättetidigt, imorn har jag ju nationellt matteprov hela dagen också (redan jobbat klart hela första boken, helt stört!) så nu taggar jag med vila.
Håll tummarna för mig!
Godnatt ♥

Utsikten från mitt fönster+ 50 lager mer snö.
 
/L

LUCIAKONSERT

Hallå!
Har tyvärr vart väldigt dålig uppdatering här under dagen och helgen, men jag har inte vart hemma, och därför inte haft någon möjlighet att blogga från dator, och mobilinlägg blir ofta inte så bra tycker jag, så försöker undvika det.
Har iallfall vart på norrstrands musikklassers årliga luciakonsert nu för en timme sen, och det var lika bra som vanligt, fast dock lite drygt att inte få va med själv...
Nu blir det iallfall julkalendern, även om jag inte tycker det är så bra kan jag inte låte bli att se det, så det fortsätter jag med fram till jul förhoppningsvis, det är så man känner att julen är nära.
 
/L

DAGEN FRAMFÖR MIG

Sitter död i soffan och taggar lite plugg snart, på en söndag?! Men det är lov om två skolveckor så det är bara att stå ut de sista dagarna! Känns lite efter men taggar bio ikväll, blir såklart breaking dawn, har hört att den är bra så det blir nog super :) Ska börja göra mig i ordning, kanske lyckas ta kort idag? Vi får se hej♥
 
inte nyaste bilden, men en bild iaf :D
 
/A

MITTICITY

Blev att slänga sig iväg till stan med Erica, så hann inte med att det kort och sådär..
Klockan är snart 5 men det känns mer som 9, det är ju redan kolsvart ute! rätt tråkigt med vintern det där..
Men får se vad som blir av under kvällen, ännu inget planerat så, hejhej :)
 
just detta är något man inte glömmer! 
 
 
/A

VINTERDAG

Har precis stigit upp, blev lite sent men orkade bara inte... Väldigt härligt väder idag faktiskt! Solen skiner, bara några minus, så idag borde man ju ta och göra något istället för att bara sitta hemma.. Men får se om jag får med mig någon ;) Ska nog ta och gå ut och ta lite kort också, när man får ett sånt bra tillfälle. Men ska ta mig lite frukost sen får jag se vart dagen leder mig, hej så länge! :)
 
 
 
/A

MY MAN

Jag bestämde mig för att gå och lägga mig tidigt igår när jag ändå inte hade något bättre för mig, så jag somnade runt 1 och har nu sovit i 10 timmar!
Första gången jag sover ut så ordentligt på jag vet inte hur länge.
Nu ska jag göra mig iordning för at sedan träffa Emma på stan/bergvik för lite julklappsköp och liknande.
Mamma och pappa tyckte även vi skulle kolla på ny längdskidspjäxor åt mig, vi är en såndär "tråkig" familj där alla hellre åker längd än slalom, så ja längdskidor it is!
Nej nu ska jag göra mig iordning, det tar alltid så lång tid på helgerna när man inte har någon tidsgräns..och nu sitter jag ju här så, men ha det bra!
 
/L

I MIN ENSAMHET

Hejhej!
Tittar på X-factor finalen som ju tydligen är idag, kan verkligen inte säga att jag har följt det, vet knappt vilka människorna är, men det är kul med lite musikprogram såhär på kvällen...ensam som jag är, det är ingen lögn, pappa villle hellre titta på "på spåret"´, Elias spelar dator (standard) och mamma är ute med jobbet, och här sitter jag i min ensamhet.
Tänkte höra av mig till Emma nu och se vad hon har för sig iallafall!
Ha en bra fredag!

Google-bild, men hur söt som helst!
 
/L

7/12

Kom nyss hem från en tur på stan med Minna & Maria, lite julklappsköp, fast det blev dock inga köp för min del... 
Sitter bara hemma nu, X-factor börjar strax också, så väntar helt enkelt in det! 
Var hyffsat klumpig på idrotten idag att trampa snett med foten som jag trampade snett med i trappen för någon veckan sen som jag kanske har skrivit? Som jag även fick ont i igår också, för att Anton tryckte ner mig på något konstigt sätt.. Så då kom min fina, knappt utan det svenska språket och hämtar lite bandage. Redan bättre nu ikväll så var nog inte så farligt i alla fall :D Ska sätta på julkalendern innan X-factor börjar, hejhej♥
 
 
/A

KLASSÅTERTRÄFF

 
Hejsan!
Kom ganska nyss hem från träffen med klassen, det var kul att träffa alla tillsammans igen, istället för bara en och en.
Har tittat på en film om Gustav Vasa nu, och det känns genast mycket bättre inför provet imorgon.
Ska ta mig en kopp te nu och fortsätta plugga lite till, sen ska jag verkligen försöka ta en tidig kväll så jag är utvilad imorngon, då det förövrigt ä fredag också! Wihoo!

Så mysigt var det när jag gick hem förut!
 
/L

6 DECEMBER

Halloj!
Sitter med Maria bredvid mig och det var ett tag sen hon var här nu kan jag säga, så det var en mysig sammankomst.
Vi ska snart dra oss mot skolan (norrstrandsskolan) där vi ska träffa vår gamla klass och repetera inför söndag då vi ska sjunga utanför norrstrandsskolans musikklassers konsert. Känns sorgligt att inte va med i år faktiskt....
Men nu måste vi gå! Så vi hörs senare!  

Bild tagen från klassrummet, man blir ju en blandning av glad och deprimerad när man ser snöovädret ute...
 
/L

SNÖ

De allr flesta har nog hört om snöstormen och allt kaos? Det har inte riktigt tagit sig hit men snöat har det gjort hela dagen iaf! Men har faktiskt längtat lite efter den. Så gick nyss ut i kylan och tog lite kort. Har nämligen tagit en paus från plugget, blir så otroligt trött, kanske ger mig för ikväll och hoppas på det bästa imorn... Men det ska nog gå bra, ska ta något att äta nu, sen blir det nog sängen tidigt för mig :)
 
 
 
 

SISTA DANSLEKTIONEN

Kom precis innanför dörren och kylan. Har vart och dansat terminens sista lektion och det var riktigt kul nu sista gången, vår danslärare hade satt ihop tre olika danser från terminen som vi körde och det var somsagt riktigt kul.
Tänkte sätta mig med historian nu som det inte blev något med det förut.
Ha det bra!
 
/L

SWEET

Är så otroligt trött, dagen har vart ganska dryg på sätt & vis, + matteprov, men tror det gick bra... ikväll blir det bara plugg hela tiden!! åhåhåhååå :( Men snart är allt över, och jullovet är faktiskt om bara 16 dagar :D så det är bara att stå ut! pusshej♥
 
hahah härliga minnen!
 
 
 
/A

SOMEDAY

Kom just hem och sitter just nu och äter mellanmål till julmusik, inte en dag för tidigt!
Redan köpt dom första julklapparna också, så nu börjar julen verkligen närma sig, det verkar även som vädret håller med med tanke på all snö som hade lags sig idag när man tittade ut genom förstret.
Slapp iallfall gå hem i kylan och fick skjuts av Amandas Mormor och morfar (?) snälla som dom är!
Ska ta och sätta mig med plugget nu! 
Vi hörs!
Julpyntet är självklart uppe!
/L

 
 

PLUGGPLUGG

Åh är så lättad, fick A på musikprovet som jag trodde jag högst skulle få C på, sååå otroligt lättad! Hade även lite andra provresultat och oförbredda men det gick bra skulle jag tro! Nu blir det bara plugg för min del den här veckan, och det blir såklart pluggsnack som vanligt, men det är det som händer under våra liv just nu ;) hörs kanske senare ikväll eller någon dag framöver, pusshej :)
 
 
/A

HEJ MITT VINTERLAND

Klockan är bara 3 och jag är redan hemma från skolan! Kom till och med hem för 40 minuter sen!
Kan säga att det är riktigt kallt ute nu, så jag orkade inte ens ta upp mobilen påväg hem från skolan för det kändes som fingrarna skulle trilla av, fick iallafall skjuts till skolan och det var ju tur det iallafall eftersom näsan höll på att trilla av när jag klev ur bilden och skulle gå ca 200 m till skolingången.
Nu är det bara snön som fattas!
Ha en fortsatt bra tisdag, nu blir det dagens avsnitt av julkalendern.
 
 
/L

LUCKIEST GIRL

Hallå!
Kan börja med att berätta att kemiprovet idag faktiskt gick bättre än jag trodde, allt plugg lönar sig tillslut iallafall!
Nu är det bara Matte, Engelska och Historia kvar innan jullovet, känns helt fantastiskt skönt!
Endast 21 dagar kvar till jul idag också! Ja jag räknar ner, man får ju inte bryta gamla traditioner.

Har precis tittat på SÄGs julkalender också, det kan nog bli bra detta! Sitter framför datorn med ett paket mangon som vanligt, kör alltså på min "diet" (som innebär att inte äta något onyttigt på vardagarna) fortarande och det funkar ju riktigt bra!

Aja, nu blev det ett såntdär superroligt inlägg igen!
Ha det bra.
 
/L

TAPPAT ORKEN

Har uppdaterat rätt dåligt de här dagarna, men har inte haft orken riktigt, så Livia har iaf hållt igång den lite!
Kom nyss hem från dansen, och halvligger i soffan med ångest inför allt jag har framför mig i skolan.. Men det är bara att stå ut dom sista dagarna nu! 
 
tonade även om håret igår, så nu är det brun/gröna borta och rätt mörkare än innan!
 
/A

BACK FOR YOU

Nu har jag pluggat hela dagen och har nog aldrig hatat kemi så mycket!
Tycker ändå jag har hyfsad koll på det där med joner och kovalenta bindningar.
Har även tittat på dom två första avsnitten av julkalendern, "mysteriet på Greveholm" än så länge tycker jag att det verklar lite B, men jag ska ge det ett tag, kanske blir bättre efter ett tag.
Nu ska jag ta och sträcka lite på ryggen vilket jag känner verkligen behövs, min rygg är ju inte den bästa om man säger så..
Hoppas ni har haft en bra söndag, hörs!
 
/L

FÖRSTA ADVENT

Idag är det första advent vilket även innebär skyltsöndag, och vad tror ni jag ska göra? Plugga såklart!
Maria frågade om jag skulle följa med ner på stan en stund men jag får se om jag hinner det, har ju somsagt kemiprov imorn på 5 kapitel och jag har bara pluggat en dag hittills så jag känner att jag borde ängda denna dag åt min älskade vän kemiboken.
Får ta och "fönstershoppa" här hemma från min dator om jag får tid till det.
 
Igårkväll var ju Agge här också, och senare fick vi även gäster. Agge åkte hem någongång senare på kvällen och jag drog mig mot rudsvägen för att träffa Jonathan, och vi gick till hagahallen och köpte mango (standard) och gick sedan en promenad runt i stan, det blev dock extremt kallt efter ett tag, vintern är här nu kan jag säga för er som inte vet! Näej nu ska jag ta tag i plugget.

Ha det bra så slänger jag in ett inlägg ikväll. 
 
/L
 
 

UR MIN SYNVINKEL

Tänkte börja med att kommentera Agges inlägg nedan, kan säga att det inte var den trevligaste upplevelsen jag haft.
Agge kan ju inte säga så mycket om denna trevliga händelse då hon inte är vid medventandet under själva anfallet.
Jag kan däremot säga ungefär vad som hände, vi hade nyss vaknat och jag var där nere och prata med mamma och pappa, så hörde jag att det dunsa till på övervåningen, inget man reagerar på i vanliga fall kanske..om man inte är väldigt medvetetn om att man har en nyvaken kusin med epilepsi på rummet.
Jag skyndade mig alltså upp på rummet för att se vad som hade hänt och hittade agge i kramper på golvet, somsagt ingen trevlig upplevelse, ropade på mamma som kom direkt och jag började rota i Agges väska efter en tablett som jag fått tydliga instruktioner om att jag skulle stoppa i munnen på henne om hon fick ett anfall..och det gjorde jag också, ni ska veta att det är extremt lätt att få panik när man ser en människa ligga så som hon gjorde.
Anfallet gick ju tillslut över och jag och mamma fick upprepa ett antal gånger för agge att hon hade haft ett epilepsianfall.
Nu är ju allt bra igen och vi kom ganska nyss hem från stan och har inga speciella planer för kvällen än så länge.

Sådärja nu vet ni hur det är att va medom ett epilepsianfall också!
Haha ha det bra!
 
/L
 
 

EN LITE ANNORLUNDA MORGON

Sov över hos Livia som ni såg igår. Hade en vanlig kväll helt enkelt! Denna morgon var ju dock lite annorlunda... Vaknade upp vid 11 och hade lite småryck och tog min tabletter helt enkelt (för er som inte vet har jag epilepsi) men jag föll helt enkelt ihop, och det var precis att jag hamnade rätt! Kunde lika gärna fallit ner över bordet och slå mig hårt eller alla andra ställen runt omkring mig, men jag hade tur i oturen helt enkelt! Morgonen var alltså lite konstig, jag var helt borta ett ganska långt tag, huvudvärk osv.. Men nu är allt bra iaf'
Sitter i mitticity nu och har köpt ett par byxor för 120:-, kvar är att köpa hårfärg för att färga om mitt hår! Kanske lägger upp bilder på mina nyinköpta byxor ikväll. Ha det bra, pusshej /A

FREDAGSFIKA

 
Just nu sitter vi och fikar fredagsfika som vi nyss var och köpte på hagahallen.
Sitter för övrigt bara i min säng under täcket och pratar om allt möjligt, helt okej fredagskväll när man inte orkar göra något annat ändå!
Imorn mina vänner är det första december, vinter, snart jul, julkalendern börjar och jag får äta min första chokladbit i min chokladkalendern (som jag inte har införskaffat än).
Imorgon (idag) inviger vi alltså årets sista 31 dagar, ingen panik..men bara 31 dagar kvar av 2012!!??
Nu fryser jag dock så mycket av min frysta mango så jag ska lägga bort datorn nu.
Ha det bra och sov så gott♥

Mumzzziiigt
/L
RSS 2.0