LÅNGA SÖMNLÖSA NÄTTER

Hello!
Har de senaste dagarna haft fullt upp med fetaste fysikprovet (vilket även innebär en hel del plugg), firat min pojk och även tagit farväl då han åkte till Mexiko i söndags och ksa va borta fram till nyår, vilket faktiskt är längsta tiden någonsin som vi har vart ifrån varandra.. haha! sjukt..
Sen har jag även hunnit med att baka pepparkakor, shoppa alla julklappar (utom två) och och en hel del mer. 
Nu tänkte jag slå in de sista klapparna eftersom mamma precis kom hem med nytt snöre och etiketter, det blir bra det! 
Ha det bra! 
 
/L

JULIGA JULKÄNSLA

Hello!
Slutade idag vid ett vilket är otroligt skönt såhär mitt i veckan!
Nu är det bara 2 dagar kvar i skolan till helg och sen är det faktiskt bara en vecka och ett fysikprov kvar till det älskade jullovet!
Sitter för tillfället färdigpluggad för idag med julmusik i öronen och bara tar det lugnt, något som man inte har tid till ofta när man går natur. 
Tittade även igenom några gamla bilder på kameran här om dagen och jag saknar verkligen tiden då jag hade orken att platta håret i princip varje dag, eller åtminstonde flera dagar i veckan.. tror faktiskt att jag ska försöka göra det oftare igen eftersom det är så mycket skönare med platt än med mitt rufs... 
 
/L
 

FINALLY

Livia uppdaterade ju bloggen med ett inlägg häromdagen och tänkte att jag kunde göra detsamma. 
Hade idag mattenationella hela dagen, inte det roligaste kan jag säga! Men nu är det sista provet inför lovet över och känns otroligt skönt!  Bara att invänta nästa termin med ännu mer...
 
Det tog 28 månader men nu har även tåget anlänt, känns otroligt skönt att äntligen slippa tandställningen!
 
/A
 

UTAN TVÅNG

Hejsan!
Bestämde mig för att skriva ett inlägg bara för att det kändes kul för tillfället och för att jag inte är tvungen liksom :)
Jag har varit sjuk de senaste dagarna, hela veckan faktiskt, så det kanske kan ha lite med saken att göra också, det känns som vad som helst är roligare än att ligga i sängen och tycka synd om sig själv nu faktiskt!
Så de senaste månaderna har väl bestått av det vanliga tror jag. Plugg, plugg och ännu mera plugg.. men snart ä det äntligen jullov och jag har betämt mig för att bara ta det lugnt och kasnke hälsa på mina kusiner som jag inte sett på över ett halvår (minst) nu! 
Annars rullar livet på som det ska och skolan går bättre än någonsin, konstigt nog har jag kommit in i något slags "pluggflow" så det nästan känns lite kul att plugga och ta itu med nya utmaningar, haha bäst att passa sig som man inte blir stämplad som pluggnörd..
Nu har ni i alla fall hört lite från mig igen så får vi se om det tar ytterligare ett halvår för att lyckas med ett till inlägg ;)
Ha det super! 
Kan väl inte göra annat än att lägga up en bild på nelson va? 
 
/L
 
RSS 2.0