JOBBIGA PROBLEM

Vädret är som tur är mycket finare idag, härligt! Åker iväg till sommarstugan strax men stannar där bara tills imorn. Just nu har vi dock lite problem. Jag vet verkligen inte vart laddaren till kameran är och jag har bokstavligt talat letat överallt! Har ju en till systemkamera som jag kan använda, dock är den så stor och klumpig att jag hellre använder den som är mindre. Men jag får ta med den större ändå och ta lite. Och Livia har ju då ingen systemkamera, så därför är det i stort sett bara jag som bloggar. Men får försöka hitta den och leta igenom hela huset igen. Men vi hörs hejsvejs! :)
 
/A

WATERFALL

Då var den svenska sommaren borta igen. Extremt spöregn och åska. Hatar det! Tror det ska bli lite bättre imorn, får hoppas på det! Har degat hos Minna exakt hela dagen, klockan skulle lika gärna kunna vara 3 för mig, så är den 9. Men är lite gött ibland faktiskt ;) Ska ta mig lite glass och sätta på en film, och softa framför tv:en :D

SUPER DAG

Har haft en härlig dag på Bomstad, har vart superbra väder, och legat där och solat och badat :D
Kom nyss hem och ska snart åka till Minna och käka lite mat.
Slänger in två bilder från igår, från min fototur som jag tog, som ni ser här ovanför. Hoppas ni har lika fint väder och ha en fortsatt bra dag! :)
 
/A

DOGS

Som ett avslut för dagen slänger jag in lite bilder på vovven Nisse, min hund alltså som jag tog förut :D
Ska och börja göra mig i ordning nu, ska åka 11 imorn, och jag behöver verkligen sova, så nattinatii ;)
 
/A

ÄNTLIGEN BÖRJAR SOMMAREN SÄTTA FART

Skulle gärna höra från er som är inne på bloggen hur den ser ut för er? Vissa säger att allt ser ut som det ska, att man ser där det stårt kommentera, och alla länkar under kategorier osv, men för mig är allt det borta, så kommentera gärna och skriv hur det ser ut!
 
Träffade Sara i förmiddags men hon var tyvärr tvungen att åka hem redan vid 2, så åkte med Minna till Mörudden och badade och stekte lite :cool: 
Ska ta och gå ut en sväng och fota lite, har ändå inget bättre för mig, det är ju ändå över tjugo grader ute! Ja det är sverige vi pratar om ;) Ska bara hitta laddaren och få kameran lite uppladdad sedan drar jag mig ut :D
 
/A

BLACK AND WHITE

Har haft en härlig dag med vännerna idag. Perfekt väder och hade en liten "överraskningsfest" för Stina som fyllde år igår med tårta osv och vid 5 ungefär åkte vi ner till alster och badade och sådär! Imorn ska jag träffa Sara som jag inte träffat på väldigt länge nu! Det brukar bli så tyvärr :) 
 
Jag lyckas inte ändra vårt problem på bloggen, så får nog tyvärr återställa allt och göra om det. Vill självklart inte ha det som vi har nu! Så det får jag försöka göra dom närmaste dagarna. Och som jag skrivit i de senaste inläggen, ska ni kommentera trycker ni →  →  →  →  →  →  →  →  →  →  →  →  →  →  →  här nedanför! 
 
/A

HJÄLP

Jag lyckas verkligen inte få till det! Har försökt med en massa saker! Snälla någon som skulle vilja hjälpa mig lite? :/ Har ingen aning hur jag lyckades få texten vit under kategorier och senaste inlägg och där man ska kommentera osv.. som jag skrev i förra inlägget. Och om man ska kommentera och bläddrar ner så står kategorerna och allt det där där nere. Allt är helt stört. Skulle verkligen uppskatta hjälp! 
 
 
                                                        /A      kommentera här nedanför ↓

EYES

Har hållt på med bloggen hur länge som helst idag. Har lyckats på headern hyffsad, men nu fungerar inte andra saker. Ni ser under kategorier och senaste inlägg osv, är det bara vitt. Det är alltså texten som på något sätt blivit vit och detsamma gäller när ni ska kommentera. Hittar nämligen inte hur man får tillbaka det. Är det någon som vet, får ni väldigt gärna hjälpa mig! 
 
/A
 
Ska ni kommentera tryck neranför här! ↓

REDIGERING AV BLOGGEN

Bloggen kanske ser lite konstig ut nu om ni kommer in här. Men försöker fixa lite saker, som inte är det lättaste, så ser det helt stört ut beror det på det ;)
 

LÅNGPROMENAD

Är fortfarande i sommarstugan, men ska åka hem idag, Livia åkte nu precis. Det är ändå ganska härligt att vara här när det är varmt, även fast det är masssa moln och inte jättevarmt nu, så var det ändå bra igår! :) 
Passade på att ta lite kort igår, så vi gick till Coop som ligger ca 8 km bort och sen halvvägs tillbaka, så det blev över en mil, efter det var vi i alla fall värda vårt godis som vi hade köpt :D Men ska ta och äta nu, sen får jag se vad jag hittar på.. hej så länge ♥
 
/A

MOT SOLNÄS ÄN EN GÅNG

Japp då sitter jag här igen och gör bokstavligen ingenting. Men åker snart till Solnäs, har ändå inget att göra hemma så :tired: Tar med kameran dit, så ska försöka få mig ork att knäppa några kort. Ska börja packa ihop strax så kanske jag slänger in ett inlägg i kväll ;) 
 
/A

SUMMER STUFF

Förlåt för inga inlägg de senaste två dagarna. Men vi har bl.a haft vår Stockholmare Sven här, som alltså fortfarande är kvar :) Tyvärr blev Livia sjuk och fick åka hem tidigt i morse, du får krya på dig nu! ;) Men nu ska vi sätta på paranormal acitivty 3, och bli rädda för resten av livet :thumbup: 
 
/A

ÄNGEBÄCK

Har precis kommit hem från jordgubbsplockning på Ängebäck. Ett stort jordgubbsgård eller något liknande som är väldigt stor hur som helst! Åt nog mer än vad jag plockade på plats, haha :D Förövrigt har jag inget planerat idag, får se om jag får kontakt med någon som jag kan hitta på något med. Härligt väder ute också, så annars lägger jag mig i solen en stund, hej så länge ;)
/A

TAGGAR FILMKVÄLL

Sitter här i sommarstugan fortfarande. Hoppades på att åka hem idag, men så blir det troligen inte. Men imorn drar vi oss hem och går troligen på bio som jag skrev igår, inte riktigt bestämt oss vilken än, men vi bestämmer oss nog snart ;) Ska käka lite mat sen ska jag & Livia sätta på paranormal activity filmerna och äta gott, blir super :thumbup:
 
/A

TYSKLAND

Har varit borta i Tyskland i några dagar, och som Livia skrev har hennes dator inte samarbetat så bra. Men nu ska vi vara tillbaka igen! Just nu sitter vi båda i sommarstugan och har det tråkigt som vanligt. Men hoppas på att kunna åka hem imorn och kanske gå på bio eller något liknande, vi får helt enkelt se hur det blir :)
 
Som sagt har jag varit i Tyskland de senaste dagarna, tyvärr har jag inte använt systemkameran utan tagit bilderna med mobilen, därför är de lite sneda och inte bästa kvalité.
 
Hitler bygde ett stort hus som var till för de "perfekta" där de skulle bo. Men det han aldrig användas eftersom andra världskriget startade. Och idag ser det ut såhär, alla fönster sönderslagna och det är klottrat lite överallt. 
Det var bilderna som blev hyfsade, även fast den sista är väldigt oskarp,nästa gång blir det systemkameran ;)
 
/A

SÄMSTA DATORN

Hejhej!
Måste bara skriva och förklara varför det varit så dålig uppdatering på sista tiden, det beror nämligen på att min dator inte har varit på humör för något bloggande med bilder.
eftersom jag vet att det är jättetråkit med bloggar utan bilder valde jag att inte skriva något inlägg alls, men jag kände att det kasnke är dags nu när det var ett tag sen vi bloggade senast.
Hoppas datorn fungerar snart igen sp ska jag försöka lägga upp lite bilder då istället!
ha det bra! :)
 
 
/L

PUTTE I PARKEN

Blev Putte i Parken en stor del av dagen igår. Riktigt roligt när man kom igång lite mer och inte var så slö. Tre dagar till väntar, hoppas detta känns riktigt värt. Blir säkert jättebra!
 
/A

WATERFALL

Jag och Livia går troligen på Putte i parken idag. En festival för er som inte vet om det här i Karlstad. Det kan möjligen bli några kort där ifrån om vi har chansen att ta några bra. Kommer även vara där tors. fred. och lörd. så vi får se hur uppdateringen blir de här dagarna. Men ska såklart försöka uppdatera bloggen så mycker som möjligt ändå!
/A

ÄNTLIGEN SOMMAR

Äntligen är värmen här igen! 20 grader och sol, otroligt skönt!
Åkte ner på stan igår och tog lite kort på sandgrundsudden bl.a, även då var det varmt då och då. Svensk sommar som sagt, varierar hela tiden mellan sol och regn.
Men på söndag åker jag och min familj bil ner mot Tyskland och bor på ett hotell precis på stranden. Tyskland låter inte jätteroligt men att bara komma iväg på en resa är skönt!
/ A

STUDENTBAL

Hejhej!

Här kommer en bilder från Elias Engström och Alicia Wargs studentbal.


Det blir dagens bild.
Ha det bra!

RSS 2.0