EPILEPSIANFALL

Igår vid halvtio när jag skulle ta mig en dusch och satt på toa fick jag plötsligt ett epilepsianfall, och nej det är inte första gången utan jag har haft det här ett tag. Men jag föll över dusch kanten gjord av kakel så min läpp är blå, har fläskläpp och är helt sårig i munnen, har vääldigt ont i nacken, och lite små skrapor i ansiktet. Så åkte in med ambulans till sjukhus. Så det blev väl istället min kväll igår.. Gick till skolan 11 idag så det blev halvdag för min del och är hemma nu igen, dock ganska seg och trött. Men jag och Livia åker till stugan sen och tillbringar någon dag där, men vi hörs senare tjosvejs♥
dålig kvalité, webcam osv, men ni ser min fina blåa såriga läpp♥♥♥♥♥♥
 
/A

REGN REGN REGN

Kom hem från skolan för ca en och en halvtimme sen. Regnig dag, så blir att bara sitta inne, kanske ska slå på Gossip girl, om jag inte ska ta i desigen nu kanske.. har nämligen inga läxor förrän nästa vecka, så dom tar jag tag i då. Sitter och kollar på I used to be fat på MTV just nu, men ska göra i ordning något att äta sen får jag se vad jag får lust att göra, chao♥
 


/A

SKOLAN I GÅNG

Tyvärr blev det inte mycket med att "ta tag i designen" igår, för jag orkade verkligen inte, tappade lusten direkt... Har suttit och redigerat bilder under kvällen nu. Skolan är ju i full gång så bloggningen blir nog ännu sämre än tidigare. Fast nu är allt kaos med bloggen, så det spelar ingen roll känner jag just nu! Ska göra mig i ordning och lägga mig, för imorn väntas såklart skola..
 

EFTER SKOLAN

Kom nyss hem från skolan. Har inga läxor eller så till imorn, så det blir att bara chilla. Har satt mig med en cappuccino och nu ska jag verkligen försöka fixa med designen! Jag vet inte vad som är felet.. Vi får hoppas på det bästa helt enkelt! Hörs♥
 

UNDER HELGEN

Här kommer bilderna som vi pratade om i videoinlägget. Dagen från igår och idag. Klockan är över dock över 00.
Har man ett föräldrar fritt hem, inget att göra och är flum så händer sånna här saker. Vi får skämmas över hur vi gick runt i affären och bilderna vi nu lägger ut, men glöm inte att allt är oseriöst ;)

VIDEOINLÄGG

 

REDIGERING

Håller på med redigering av bloggen igen. Kände att jag måste ta tag i allt.
Så därför har vi just nu en standard design, men ska försöka fixa header och allt det där.
Känner inte jättemycket för att ha löv som header som vi inte ens har tagit.
Ja ni förstår vad jag menar...
Men detta ska verkligen försöka ändras! Dessutom är det för smalt allting, hatar det här eftersom,
jag suger på det. Så allt ser verkligen helt stört ut!

FÖRSTA SKOLDAGEN

Då var första skoldagen i 9an avklarad. Känns knappt som att jag har haft sommarlov och det suger.. Men det är som det är. Imorn är det fredag i alla fall och sen helg så det är rätt gött! Men annars är det bara att vänta in alla läxor och prov.. fyfan.. Ska bara ta det lugnt idag, nu när skolan har börjat känner jag att jag kan ta chilldagar varje dag, man fick ju bara ångest när man inte gjorde något under lovet eftersom man vill ju ta vara på dagarna. Efter skolan imorn åker nog jag och Livia och träffar Adam. Hahah vilken skräll.. Men det blir muy bien!
 
/A

DAGENS

Åkte som sagt och tog kort på sandgrundsudden idag. Blev inte jättemånga och inte jättebra bilder. Orkade inte vara seriösa på bilderna. Här är några få av ungefär 170 värdelösa kort haha. Kom för ungefär en timme sen hem från att kollat på fotboll på Klasmossen med Livia och Emma. Orkar inte redigera alla bilder nu, men slänger i alla fall in ett inlägg. Imorn är det sista dagen för sommarlovet. Usch jag hatar det. Ska försöka göra något riktigt bra! Jag taggar nian och Livia taggar gymnasiet;)
 
/A

GAMMAL KONFAGRUPP TRÄFF

Gårdagen blev ungefär som vi beskrev den igår. Vi kollade Gossip girl, sen åkte Livia hem till sig och jag åkte till kyrkan och hade "övernattningen" dock sov jag inte över efter det som hände förra gången. Fick ett epilepsianfall, men orkar inte ta upp allt det där. Bara så att ni inte sitter där irriterade över att ni inte vet vad jag menar ;) Men det var super, blev dock väldigt besviken när jag skulle åka hem, men fick höra att det faktiskt kommer en till inom kort. Längtar faktsikt redan, älskar verkligen min grupp! 
Idag tänkte vi åka till sangrundsudden och ta kort, det var ett tag sen nu tyvärr vi gjorde det. Vädret är hyffsat sol och omkring 20 grader. Men vi hörs och lägger upp bilderna så fort som möjligt. pusshej♥
 
/A

DE SENASTE DAGARNA

Har inte blivit den uppdateringen som vi lovar, men vi har gjort saker hela dagarna och inte haft tid att ta bilder och blogga så mycket. Idag ska jag och Livia kolla Gossip girl eftersom vädret ändå är sämst. Kanske kommer hit två killar, men det är tveksamt om dom verkligen kommer.. Har konfaövernattning ikväll, med min gamla konfagrupp. Blir säkert super, i alla fall som det var sist! 
Här kommer lite mobilbilder från de senaste dagarna. De allra flesta är oseriösa. Med fylleblickar och störda miner. Men jag lovar er att vi inte druckit en droppe!
 

SKÅRE

Mobilbilder-dålig kvalité. Allt blir lite stört eftersom bilderna är smala och stående. swääg
 
Har haft en dag i Skåre idag. Hängde med lite folk, lite olika då och då. Kom hem för ungefär 1 timme sen och ska nog sätta på Gossip girl och kolla på det resten av kvällen. Har inget planerat för imorn, hittar säkert på något. Hej♥
 
/A

SOMMARSTUGAN

Just nu sitter jag i sommarstugan, har precis vart ute på sjön och simmat en bit. Kände att jag behövde göra något! Denna vecka är det jag som har ansvaret för uppdateringen eftersom Livia just nu är påväg till fjällen. Fast det är ändå i stort sett jag som har bloggat mest så det ska nog lösa sig ;) åker hem idag i alla fall, tycker det är rätt så drygt här faktiskt.. Har ingen kamera här heller, men ska fixa med bilder när jag kommer hem!
 
Designen på bloggen och allt som krånglade är ju fortfarande inte löst, men vi ska försöka fixa det så fort som möjligt, för det ser verkligen inte bra ut! pusshej♥

PACKADE DAGAR

Otroligt dålig uppdatering av oss de senaste dagarna nu. Men sen Liseberg har jag och Livia vart med Adam och ibland hans gäng också. Så har faktiskt haft ganska packade dagar, eller helt enkelt glömt bort det. Åkte ner till stan för att träffa Minna & Erica, träffade också Adam, Purre och David där och var med killarna ett tag. Var på donken med Minna, Erica, killarna och Livia & Maria. Orkar helt enkelt dra historien ändå inget intressant alls! 
Men ska ha en tjejkväll ikväll med några tjejer. Ska försöka bättra oss. 2 veckor kvar till skolan, dör...
 
/A

HOS JONIS

Hejhej!
Jag och agge sitter just nu hemma hon jonis (Jonathan) med adde, purre och nellie.
Agge och jag har nyss bakat kladdkaka som säkert kommer bli supergod!
Har inte tid att blogga er nu, men vi bloggar mer när vi kommer hem, ha det bra! :)
En liten Jonis!

IDAG BLIR DEN SAMMA SOM GÅRDAGEN

Hade en härlig kväll igår. Både jag och Livia var med på  vissa saker men mot kvällen splittrades vi. Har några bilder här från gårdagen. Vi grillade hamburgare med massa folk (vissa hamburgare blev faktiskt bättre än dom på bilden) Jag och Livia grillade alltså inte med samma människor. Men dagen var super i alla fall, åt t.ex gurka på subway medans purre och Adam åt subway mat. Ja jag är lite speciell ibland.. Idag blir det med samma männsikor för femte dagen i rad. haha, men borde börja göra mig i ordning för vissa saker ska fixas, pusshej!
 
/A

EN LÅNG DAG

 
 
 
 
Dom senaste dagarna har som sagt spenderats med Agge och Adam m.fl och vi har varit i hela stan skulle jag tro, allt från kronoparken till skåre, men det har varit bra och det blir troligtvis något liknande imorgon.
Nu ska jag ta och sova iallafall eftersom min dag har varit lång, jag har grattat cornelia som fyller 16, vart med agge och dom och grillat och hatt det mysit med nåra tjejkompisar på CCC bryggan :)
Sov gott så gott :)
 

MIN TUR NU

Dom senaste dagarna har ju som sagt varit bra som agge har skrivit, och som hon även har skrivit så kanske det är dags för mig att blogga lite nu :)
Så här kommer lite bilder från agge och min "fotopromenad" som vi var ute på för ett tag sen :)
Är inte sådär extremnöjd med bilderna dock, men det duger :)
Ha det bra!
(och självklart funkar bara en av bilderna, men jag får försöka lösa det på något sätt)

SENASTE DAGARNA

Väldigt dålig kvalité på bilderna, men de är tagna med mobilen.
 
Som jag skrev var vi på Liseberg i förrgår med Livia, Adam, Maria, Isak och Emma. Ja Liseberg är väl alltid roligt eller, så ja det var toppen :thumbup: Var även på bio igår med samma personer förutom Maria och såg Batman. Fattade inte så mycket eftersom jag inte sett på första filmerna, men det var bra ändå :D Kanske ska vara på Adam och Purre idag, men får se hur det blir. Och Livia jag tycker det är dags för dig att blogga , du har bara gjort två inlägg sen vi började, haha ;) 
 
Men vi hörs! /A

TAGGAR LISEBERG

Två bilder som jag tog i sommarstugan senast jag var där
 
Har inte bloggat på två dagar nu. Men har kommit lite saker i vägen. Men nu är vi tillbaka! Var med Egil och Björn igår, gjorde inte speciellt mycket, pratade seriösa saker ;) Imorn åker jag och Livia + några fler till Liseberg och har det awesome :thumbup: visar dock regn hela dagen, men prognoser brukar verkligen inte stämma längre :) Har inget planerat för idag, så vi får se vad det blir! 
RSS 2.0