RIKEMANSBARN

Fick brev från försäkringsbolaget idag ang. mitt ärr på halsen, visste inte ens om jag skulle få pengar, men som ni kanske ser, om inte bilden är för suddig... Så fick jag 19 800kr! alltså det är helt sjukt, ibland är det bra att vara ett problembarn ;)
 
Annars har jag suttit hemma under kvällen och bl.a. skrivit klart fysiken, käkade precis pizza, och kanske ska träffa Livia sen om det inte blir försent :)
 
 
/A

STOLE MY HEART

Hallåhallå!
Kom ganska nyss hem från Mormor och Morfar där jag har varit hela kvällen efter skolan.
Jag har ju ett kemiprov på halva kursen nästa måndag och jag känner inre riktigt att jag har hängt med på allt så min kära morfar fick ta och förklara från grunderna, han är ju gammal kemilärare så det var ju inga problem, nu helt plötsligt känns det aöötså inte alls lika jobbigt med kemin och detta ska nog gå bra!
Jag har även kommit fram till att..
1. Jag tror att jag är paranoid
2. Jag är beroende av min dator
3. Det är något fel på mig som gör att jag är liite för hyperaktiv ibland..  (Kan det va ADHD?)
 
Så, nu har ni fått reda på det också, nu ska jag ta mig en kopp te, göra mig iordning för kvällen och krypa ner i sängen och somna tidigt.
Finns ju inget bättre än att vakna utvilad en fredagmorgon!

 
/L

GODNATT

Ligger i sängen och ska sova strax, eller först blir det fysikskrivande (alltså förlåt för alla "plugginlägg") 
Min "depression" har iaf lagt sig lite, men ångesten inför nästa vecka har jag fortfarande kvar tyvärr.. Men säger godnatt här, godnatt!♥
 
blondiebild!
Vet inte om jag nämt min delikatessblogg? Men den på blogg blev det något stört med så skapade en ny på devote, så vill ni se några "härliga" delikatesser kan ni ju besöka den här och njuta lite! ;)
 
/A
 
 

HÄRLIG SKOLDAG

Sitter i skolan och ska egentligen jobba med fysiken, men orkar bara inte.. Hade precis musikprov som gick skit! Hade jättelite tid och glömde allt.. enda ämnet jag hade A i, men nu är väl det också kört.. 
Jaja, har tråkig, mått psykiskt dåligt typ hela dagen, vart trött osv, sen väntas plugg igen.. Hoppas ni har det bättre än mig pusshej♥
 
 
/A

GODNATT

Har inte hunnit blogga något idag, men ni får ett godnatt nu istället!

Så godnatt alla godingar!
 
/L

LAST FIRST KISS

(ska skona er från allt plugg-snack jag har att erbjuda)
(fast inte helt eftersom det är mitt liv just nu...)
Slutade iallfall skolan vid halv 3 idag, tisdagar är ju bara bäst alltså, och gick hem i det snöblandade regnet.
Kan inte snön lägga sig någongång så det blir lite ljus istället för detta mörker!?
Kom iallafall hem blöt och kall, så det första jag gjorde var att lägga mig i ett varmt bad, vilket även var väldigt bra för min rygg för några timmar. (nu är det dock tillbaka igen)
Eter det har jag bara pluggat (där kom det) och ätit hela eftermiddagen kvällen.
Tråååkigt inlägg men..

Tänkte jag skulle bjuda med mig av mitt plugg och visa två härliga bilder som vi ska använda till vårt engelskaprojekt..fråga mig inte vad vi gör!
 
/L

CLOSE

 
Har faaktiskt inget att säga, tagga plugga musik som inåthelve kan jag säga. Värt inlägg pusshej♥
 
/A

VAD ÄR KÄRLEK?

Vad är egentligen kärlek?
Det finns typ 2438923643 olika sorters kärlek och alla är olika.
Kärlek till familjen eller kärlek till sin pojkvän eller flickvän.
Alla beskriver kärlek som en känsla i kroppen  och jag tror dom allra flesta har känt den känslan..men ändå vet man ju inte om det faktiskt är samma känsla, tänk om det inte är kärlek man känner och om man faktiskt aldrig har varit kär, det är väl något man aldrig kommer få reda på?
Nu är jag ganska så väldigt säker på att jag faktiskt har varit kär, men tänk om man en dag träffar en människa som får en att inse att det man har känt förut bara var skit? :P
Allt blir ganska jobbigt om man tänker så, eller vad säger ni? 
Jaja jag har iallafall kommit fram till att det enda att göra är att chansa och köra, vilket jag inte har gjort alla gånger, och nu vet jag ju aldrig hur det kunde ha varit nu, men man får tänka frammåt och leva vidare, det mår vi alla bäst av!
Tråkigt inlägg kanske, men tycker det är en viktig tankeställare ändå.
 
/L
 

ROLIGT AVSLUT

avslutade dagen med hemkunskap, uäh så jävla trött på vår lärare (hoppas hon inte ser detta, kan nog räkna med F då..) men den där jävla matcirkeln och tallriksmodellen och resonera efter varje måltid osvosvosvosvosv... :S
Nu blir det pluggande igen hela dagen wihhooo! Skippar dansen pga av detta, tack för ett roligt liv skolan♥
 
 
 
/A

NYA BYXOR

 
Hejsan!
Har sytt lite på byxorna som jag skrev om för ett tag sen.
Tycker faktiskt att resultatet blev mycket bättre än jag trodde, och jag tror faktiskt att jag ska börja använda byxorna nu till vardagen, är ju nästan som ett par helt nya byxor!
Tänkte fortsätta i samma spår och göra en egen halsduk och kanske en mössa nu till vintern, så jag har redan köpt garn och så, nu är det bara att lära sig sticka kvar!
Här ser ni "före" och "efter" resultatet på byxorna.
Före


Efter



 
 
 
/L

SNART ÄR DET ÖVER

En pluggdag blev det för mig som sagt.. Har suttit flera timmar med fysiken och håller på kemin just nu. Bara att hålla i de sista dagarna innan lovet! För det är faktiskt bara 26 dagar kvar till lovet :D får se hur mycket uppdatering det blir under veckan, har nog inte så mycket tid för det nämligen.. Så förvänta er inte allt för mycket ;)
 
 
 
/A

SÖNDAG

Har bloggat väldigt dåligt under helgen, men har inte jättemycket att komma med. Var med Livia hela dagen igår och gjorde endel störda och krim saker ;) Idag blir det bara en pluggdag, eftersom min vecka framöver inte ser så bra ut..
 
dagens frukost!
 
 
/A

SÅ MYCKET MER

 
Halloj!
Kom nyss hem från affären där jag var med mamma, vi tittade på lite klänningar inför jul/nyår men det blev inga köp idag.
Tittade ju somsagt på Perfume igår, men eftersom jag tittade på swefilmer bröts det precis i slutet så jag fick inte se det..har dock inte riktigt bestämt mig för vad jag tycker om filmen än..
Efter den filmen blev det en annan, "Little girls in pretty boxes" En gymnastikfilm som jag gillar så fortfarande, Finns allt kvar en gymnast i mig trots allt.
Så för er som gillar lite sport blandat med drama är den verkligen något att se!
Väntar just nu på att agge ska bli klar med sitt plugg, men vi får se hur det blir med det.
Hörs

Somsagt finns allt en liten gymnast i mig någonstans.
 
/L

PAUS

Nej nu behöver jag en paus! Har suttit tillräckligt länge med fysiken och ändå är jag bara uppe i en sida.. Har bara 5 kvar! Men det är ju lugnt... verkligen.. Kör matteläxan nu istället, och nu får ni ju även ett inlägg med plugginformation, som alla älskar så ;)
 
saknar sommaren...
 
/A

TEENAGERPOSTS

Är trött och orkar inte med allt plugg jag har just nu, det är nog det min kväll komme bestå utav. kulkul.. :(
Imorn är det fredag iaf, och det är bara 32 dagar kvar till jullov, det är sjukt vad tiden går!
 
detta händer alltid! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/A

PERFUME

Kom hem från skolan för 20 min sen och har inget plugg eller liknande så det är otroligt skönt.eller inget plugg som jag tänker göra nu iallfall..
Tänkte sätta på en film eller något nu när jag har tid för en gång skull!
Tror jag kör på Perfume, vet att någon sa att den var jätte bra, och jag har försökt titta på den förut, men jag ska ge den en chans till efter som han (som jag inte kommer ihåg vem det var tyvärr) sa att den var så otroligt bra.
Tycker den verkar en aning obehaglig..men jag ska ge filmen en chans som sagt!
Här har ni trailern också! Perfume 
 
/L

WHEN WE FIRST MET

Kom hem från dansen för ett tag sedan och snart ska jag äta maaaat!! har inte ätit sen lunch förstår ni.
Vet ni vad? Idag gick jag på dansen...även om jag endast kom ihåg det för att Maria smsade 10 min innan den började och jag fick slänga mig iväg för att komma i tid, OCH det gjorde jag också, slå det ni!

Har ju varit med i killergame och klarat mig i en och en halv vecka..exakt eftersom jag dog idag..Och det var typ det min skoldag bestog av.

Senare kom agge till skolan, så jag vänta på henne en stund och vi åkte sedan till stan och träffade Adam där en stund också, innan den dramatiska händelsen som jag skrev om först hände..
Har inte mycket mer att dela av mig om så ni får ha det så bra!

 
/L

WE ARE YOUNG

Hade MUG (matte utan gränser) träff idag på Älvkullen som vi har lite då och då. Mötte Livia där som jag sedan åkte till stan med, där vi även mötte Adam som vi var med ett tag, helt enkelt ingen speciell dag om man säger såå.. Men är astrött av någon anledning, så nu ska jag ta mig något att äta sen skriva på fysik, åååh..
 
om 2 månader är detta ett år sen, känns som igår!! varför tiden gå så fort? :( 
 
 
/A
 
 

PORTKOD 1321


Åhh älskar den härliga tummen upp och min vackra arm!

Har precis tittat på portkod 1321 och det är ju så bra!!
Rekommenderas vekligen till dom som inte har sett det, det enda negativa är att avsnitten är så himla korta, hade gärna sett en halvtimme iallafall, men annars är det super!
Ska ta och plugga och äta lite nu.
Ha det bra!
/L

MOBILJÄVEL

Efter ett skönt bad med telefonen på golvet som man smsar med. Blöta händer och musik på. Detta fungera inte speciellt bra.. "högtalarna" bara knastrar.. på något konstigt sätt måste det lyckats komma in vatten där?!?! ingen aning om hur! Men som alla andra gör när mobilen är blöt, lägger jag den i ris, och nu hoppas vi på en reparation!
 
 
/A

BLACK

 
 
 
/A

SOLBUSSEN

Förlåt för dålig uppdatering, men har inte direkt haft tid.. 
Var ute med den älskade solbussen med klassen idag, vandrade genom allt man kan tänka sig, genom myrar som man nästan sjönk ner till knäna i, och halft fastnade woohooo och gick vilse flera gånger.. Lagade egen mat i våra grupper, haha gick hyfsat men levde mest på stinas marshmallows :D har tagit mig ett bad precis, eftersom man var genomblöt och luktade rök.. härligt efter en sånhär dag!
 
för att få eld fick vi använda en tampong som vi fick.. Vi tog bindor och ännu fler tamponger av Minna & Erica, är man dålig och inte klarar sig på en får man ta vad man har!
 
gott?
 
 
 
/A
 
 

PROMENIX

suttit hemma i stort sett hela dan idag också, men gick ut med mamma och pappa nästan 5 km. Taggar skola imorn igen! wiihooo.. :(
 
 
/A
 

LITTLE OF YOUR TIME

Har inte bloggat på hela helgen så tänkte ta en paus från plugget i några minuter.
ytterligare en helg har försvunnit och jag har ingen aning om vart den tog vägen...i fredags träffade jag Emma en stund på kvällen, Igår träffade jag Maria på stan en stund innan jag åkte hem för att äta middag med Cornelia och hennes familj, dom åkte väl hem runt halv 2 någon gång och då var det direkt i säng för min del.
Idag ska jag baara plugga, kul?
Usch jag är extremt otaggad men det är så det är att gå natur kan jag säga.
Bloggar väl senare ikväll också, ha det bra så länge!


Väldigt intressant bild, verkligen något att reflektera och filosofera runt!
 
/L

BIODAGS

Har vart så seeg idag också.. Men ska snart på bio med mamma och pappa. Vet faktiskt inte vilken film vi ska se hahah... Men slapphelg blir det helt enkelt! Men det är nästan bara 1 månad kvar till jullovet, sjukt vad det har gått fort, men gud vad rånajs :D
 
bilder i repris, bilder från fuertventura
 
 
 
/A

BRUKAR SVÄLJA DINA LÖGNER

Har suttit hemma under kvällen och vet inte riktigt vad jag ska göööra, men är rätt trött så orkar inte mycket ikväll...
Har precis bakat sockerkaka eftersom jag är lite uttråkad.. har bara lust att sooova, men kanske sätter på GG eller nåt, pussheej♥
 
 
 
 
 
/A
 

BADHUSET

åkte direkt hem till Maja efter skolan och fick lite spontant sådär lust att åka till badhuset (åka och åka.. ungefär 100m bort) var där i ungefär 2 timmar tills det stängde och sitter nu hemma med äckligt bassängblött hår och smink över hela ansiktet.. Men ska ta och lägga mig om inte jättelång tid, man blir så otroligt trött efter sånthär.. som pusssgoodnight♥
 
åh saknar saknar saknar! 
 
 
 
 
 
 
 
 
/A
 
 
 
 

GODNATT

Halloj!
Har inte gjort någonting idag efter skolan, väldigt skönt ibland faktiskt, speciellt när jag inte slutade förns 4 i skolan och kom hem vid halv 5.
Det enda jag gjorde när jag kom hem var att baka scones och har suttit och småätit det hela eftermiddagen/ kvällen, bra att baka när man vill ha ett lite nyttigare alternativ.
Tänkte duscha av mig lite fort nu, och sen ta en tidig kväll (inte riktigt än dock) så jag får sova ut, börjar ju inte förns halv 11 imorgon så då borda jag ju va urvilad till helgen ;)
så nu säger jag godnatt för mig!

Höstens färger är ju så fina!
/L

A WALK TO REMEMBER

Åherregud, jag har gjort det igen kära läsare!
Glömt bort dansen igen och legat i ett skönt skumbad istället, hur är den ens möjligt att ha så dåligt minne som jag!?
Kan man ha alzheimers när man bara är 16...?

Jaja nog om det, när jag missade dansen tog jag iallafall ett bad och såg en film, "A walk to remember" och den är ju bara för sorglig och hur fin som helst.
Jag är ju så känslig och gråter för allt, speciellt filmer, och ändå ser jag om filmerna igen och igen fast jag sitter och gråter i år och dag efteråt.

Kan ju passa på att dra några filmtips nu när jag ändå håller på.
"A walk to remember"
"The notebook"
"The Last Song"
Och "Titanic" såklart!

Är några otroligt sorgliga och fina filmer om ni är på det humöret vill säga.
/L



BLACK AND WHITE

 
 
 
 
 
 
 
/A

GYMNASIEVAL

Var på älvkullen under eftermiddagen som jag skrev tidigare, står mellan natursam eller teknik tror jag.. hatar seriöst det här! Men vi får se hur det går, har ju en tid kvar iaf! Har inget plugg förutom matteläxa till fredag så det är rågött! Nästa vecka blir det dock lite mer tight men klarar det nog bra, ha det gött hej :)
 
dags att biffa till mig lite? Musklerna börjar försvinna :(
 
/A
 
 

FÖR UNG FÖR ATT DÖ

Hade endast två lektioner idag vilket såklart innebär en ortoligt härlig dag!
Hade Kemilektion första, sen hål och engelska som slutade vid 1.
Så jag slutade alltså efter engelskan och åkte sedan med Amanda till stan en snabbis och kom hem nu.
Har inget plugg heller och hur underbart är inte det?
Tänkte sätta mig och sy lite på byxorna som jag skrev om i förra inlägget nu istället!
Ha det bra!
/L

CAMERA

Sitter med min dator i knät som jag inte använt på månader typ.. Men har återställt allt så nu är den inte lika seg längre! En mini PC så det är väl inte konstigt att det händer? Har annars haft en vanlig skoldag, vart på "övertröttshumör" så man bara är galen och kan göra vad som helst känns det som! hahah, imorn väntas 2 lektioner sen mot gymnasiet, grymt skönt! pusshej♥
 
datorn är som sagt återställd så alla bilder är ju såklart borta så kör på lite we♥it
 
 
 
 
/A

SKRÄLL

äntligen har jag fått upp mobilen! satt och försökte med ungefär 550 olika kombinationer och lyckades få upp den tillslut. Uppdaterade mobilen sen och var ju tvungen skriva pin-koden och vad tror ni händer? jo jag får liksom hjärnsläpp och där rök mina 3 försök! Men lyckades få tag på puk-koden så det är löst men guuuud vad korkad man får va! Men nu slipper ni mitt tjat om mobilen i framtiden, skönt va? ;) 
 
 
 
 
/A

JAG KAN TÄNKA TILLS DET KNAPPT FINNS NÅTT KVAR

Usch förlåt för den otroligt dåliga uppdateingen från min sida på sista tiden, men jag har haft fullt upp hela helgen med besök från systra mi och maasor med ougg hela söndagen, och d han man inte mycket tid kvar till bloggen kan jag säga, Agge har ju vart duktig och slängt in ett inlägg lite här och var istället som tur är.
Tänkte testa en liten ny grej, och det är att sy om mina kläder istället för att sl'nga när dom inte itter som du ska eller inte har rätt modell.
Så försökskaninen får bli mina systers (tror jag?) gamla jeans som jag tänkte klippa och sy lite i, Visar lite före-bilder här redan nu så får ni se resultatet när dom är klara!

Ursäckta för dom dåliga vinklarna också!

Tycker dom är lite för vida och långa för min smak, så ska ta av dom lite, och sen sy in dom så får vi se hur det går med detta! Önska mig lycka till!
/L

HAPPY

 
 
 
 
/A
 
 
 

FARS DAG

Jag får väl också ta och gratta min pappa! Trodde det var lördag idag men det är ju alltså söndag, så present hade jag helt glömt! antagligen ser du inte det här men vill ändå säga Grattis och att du är en superfar till mig :D
 
Åt nyss hos mormor och morfar, var väl som en slags *fars dag* firande, sitter nu hemma och gör typ ingenting.. tror jag ska fortsätta med mina mobil, snart en vecka :(
 
 
 
 
 
/A
 
 

GRATTIS PAPPA!

Idag är det ju farsdag, det har ni inte glömt hoppas jag?
Jag tänkte iallafall säga grattis här innan jag gör det i verkligheten..vilket jag faktiskt inte har gjort än..men det kommer ;)
Så grattis fader på din dag, och hoppas du faktiskt kan va nöjd över att ha mig som dotter även om jag inte alltid gör allt du vill, för jag är faktiskt ganska nöjd med att ha dig som pappa ;)


 
Inte bästa bilderna kanske, men man ser ju vem han är iallafall ;)
/L

10 SANNINGAR OM OSS SJÄLVA

Agnes
 
- jag är bara 155 cm lång
- jag har opererats 2 gånger
- jag har epilepsi
- jag äter 6 tabletter varje dag
- jag har ofta svårt att vara glad för andras skull
- jag har aldrig rökt, snusat eller druckit
- jag får lätt för mig att någon gillar mig
- jag har även lätt för mig att tro att jag gillar någon, fast jag egentligen inte gör det på det sättet
- när jag skriver med en kille som jag gillar eller gilla att skriva med brukar jag ofta försöka dryga ut på mina svar för att inte verka för desperat
- jag vill verkligen få bort min tandställning nu
 
Livia
 
- Jag har väldigt lätt för att bli kär i någon, speciellt när dom visat tecken på att dom gillar mig
- Jag tänker på min vikt varje dag och mår ibland väldigt dåligt över det
- Jag har extremt lätt att irritera mig på människor som gör upprepade ljud eller lliknande
- Jag skriver ofta texter om mina känslor och liknande när jag är förvirrad
- Jag har aldrig snusat eller rökt och planerar verkligen inte att göra det
- Jag är ofta avundsjuk på mina vänners utseende och tänker oftast mer på mitt eget utseende när jag är med dom.
- Jag ser upp till min syster
- Jag blir mer intresserad i killer jag måste "jaga" än i dom som  "jagar" mig
- Jag saknar gymnastiken och min kropp jag hade då
- Jag har svårt för att hälsa på någon som jag inte har sett på länge och slipper helst
 
7 sanningar om oss
 
- Vi har bara vart ovänner en gång som varade i ungefär 1 timme
- När vi var små samlade vi bl.a på rester från vässade pennor och naglar
- När vi skulle be till Gud slog vi sönder sten till pulver och blåste ur händerna när vi bad
- Folk tycker ofta vi är konstiga för att vi är så flum hela tiden
- Vi har väldigt många internskämt som bara vi förstår
- Nu förtiden ses vi minst en gång varje helg och vi var nästan varje dag i augusti under sommarlovet
- Vi tycker ofta lika om saker

WHY SO SERIOUS?

 
 
 
  
/A

ORANGE

förlåt för tidens sämsta hjärta...
 
 
vaknade upp nyss, fortfarande inga planer, inte så lätt heller att få tag på människor utan min mobil.. Men något ska väl bli av :) hörs senare ikväll om inte mina "planer" hindrar mig ;)
 
/A

FREDAG

Kom nyss hem från skolan, har faktiskt inget speciellt att säga, så onödigt att skriva om värdelösa saker. Inget planerat överhuvudtaget under helgen! Iaf inte säkert.. ska fortsätta att komma på koden nu, hejsvejs!
 
 
 
 
får bli lite we♥it bilder den här gången :)
 
/A
 

JUST NU

Vaknade nog på världens bästa sätt idag, av att mamma kom in i mitt rum med frukost på sängen.
Låg sedan och drog mig i en halvtimme och behövde ändå inte stressa, bästa morgonen somsagt!
SEn blev det dock matteprov när jag kom till skolan..gick väl sådär kan jag säga, men jag lever fortfarande på C:t jag fick på förra "stora" provet :)
Har för övrigt vart utan godis osvosv i typ två veckor nu (förutom lördagar) vilket är väldigt länge för att vara jag, fortsätter detsåhär kan jag ju faktiskt lyckas med beach 2013 alltså!


Min vackra bror får stå för bilden idag eftersom jag inte har några andra bilder på min älskade skoldator, fråga mig inte varför jag har denna på datorn ;)

/L
 

NUMMER

Åkte ner till stan efter skolan, det var ju 50% på alla varor på Bikbok! Men köpte inget, var dessutom smockat med folk.. Kollade även upp om man kunde fixa mobilen på något sätt (som jag nämt i varje inlägg..) men det var isf att återställa den.. så därför ska jag testa tills jag kommer in! 
 
bra webcambild men dessa nummer är det iaf inte, så ska ni försöka sno det eller liknande så tänkt bort dessa...
 
/A

DAGENS TIPS

Tänkte köra på dagens tips, eftersom det var ett tag sen nu! 
Ni som har bloggar och så vill nog ganska ofta redigera er bilder? Själv använder jag photoshop men som t.ex igår när det av någon anledning inte ville fungera så är http://www.picmonkey.com rätt bra! Inget slår väl photoshop antar jag men eftersom picnik.com som många använde innan lades ner så finns nu en liknande här! 
 
 
/A

HÄRLIG MOBIL

Har fortfarande inte löst problemet med min iPhone, så vill ni nå mig så hör av er på 0727032191 (tror det är rätt nummer om jag minns rätt...) äger nämligen pappas gamla sony ericsson (ni ser på bilden nedanför) finns inget att göra på den förutom att spela quadra pop, wiihoo! :( Ska snart sätta mig med matten inför matteprov imorn, och sen lite annat, tjosvejs
 
 
/A

MAT ♥

Har fortfarande inte kommit in på mobilen, har försökt kollat youtubeklipp om det finns något sätt, men det är typ hacker grejer eller så får man återställa den, men då försvinner ju bilder, kontakter och allt och det vill jag verkligen inte!! hatar det här alltsåå... så finns det någon där ute som vet ett annat sätt får ni jättegärna gärna hjälpa till!
 
käkade lite mat förut, gjorde smoothie och kolla vilken snäll mamma jag har som gör morötter till mig, kör ju på diet som Livia skrev :D
 
 
 
 
 
 
 
/A
 
 

DUM SOM INTE ÅT HELVETE

ååååååh så jävla sur! Bytte kod på mobilen för att låsa upp den eftersom många kunde den och jag vet vad som kan hända eftersom det händer att folk tar den och ja... Så idag bytte jag den och en halvtimme senare hade jag glömt den, så nu har jag försökt så många gånger att jag måste vänta 1h mellan varje försök! och så har jag gått hela dagen, det enda jag kunnat göra är att ta kort... men det är bara att fortsätta om jag någonsin kommer på den :(
 
hade annars en väldigt chill skoldag, hade en lektion innan vi åkte och tittade på en rättegång, och allt blev försenat så han bara med en lektion efter att vi kom tillbaka, så 2 lektioner under dagen säger man inte nej till! 
 
 
 
om 2 månader är det här ett år sen, läskigt vad tiden går fort!
 
/A

DU LYSER NÄR DET ÄR SOM MÖRKAST

Sitter på svenska nu och har bara biologin kvar efter detta sen slutar jag en tidig dag idag!
Har bara 4 lektioner på tisdagar, vilket är väldigt lite för en naturare, så det ska bli riktigt skönt att komma hem runt 3 istället för halv 6 som igår!
Ska iallafall sätta mig och plugga då och göra mig en smoothie som jag har längtat efter hela dagen, nyttigt är det ju också, allts jättebra eftersom jag och Agge går på diet nu, så det är absolut ett alternativ när man är sugen på något men inte vill äta något onyttigt.
/L

INNAN JAG KÄNDE DIG

 
Har precis återfunnit Melissa Horn och alla hennes fina låtar!
Tycker melodierna låter ganska lika, men texterna är ju bara för bra, känner igen mig i nästan varje låt, hon har verkligen lyckats dendär tjejen, såg henne förövrigt live i somras på PutteiParken! :D

Första måndagen avklarad efter lovet och bara 4 dagar kvar till nästa helg och redan planer inplanerade!
Känner att jag bara blir mer och mer positiv, och det är väl positivt antar jag..?
Ska iallafall ta mig en macka nu och satsa på en tidig kväll.
Så jag säger godnatt nu! 
 


/L

TODAY

Hemma från skolan, med knän som dör så att jag knappt kan gå.. Men så kan det gå alltså! Ska iväg på dans om mindre än 2 timmar så innan dess har jag ingen aning om vad som händer, skolan har ju inte riktigt kommit igång än, och visste ni att det bara är 49 dagar kvar till julafton? längtar redan, direkt efter lovet haha..
 
slänger in lite fotade vattenbilder, hej♥
 
 
 
 
 
 
 
/A

HELGEN

Här kommer lite bilder från helgen som jag lovade lägga upp!
Tog dock inga bilder själv så bilderna är från CorneliasBlogg!
Låter bilderna tala.


De två sista bilderna är från när mamma, pappa och jag åt på restaurang i lördags
/L

ÖNSKAS

Börjar få lite koll på detta med collage och redigering 
behöver/vill ha
Lite saker som jag känner att jag behöver och vill ha, behöver inte va just dom på bilden, men en stickad mycig tröja, en halsduk och ett par skinnhandskar som jag skrev tidigare skulle inte va helt fel nu i höstmörkret!
Ha det bra!
 
/L

SKINNHANDSKAR

Har vart inne ganska länge på att köpa skinnhandskar nu, ser snyggt ut och är så stilrent på något sätt.
Men jag tycker det är jättesvårt!
Man hittar aldrig några som passar som dom ska, antingen är om för tighta i fingrarna eller i skaftet, eller så är dom fel färg, eller ser för plastiga ut!
Jaja, jag får väl leta vidare och informera när jag hittat dom rätta, antar att jag inte är den enda skinnhandskelösa människan där ute?


/L

HALLOWEEN

Hade lite halloween firande igår med mina vänner. Ingen stor grej, men skräckfilm , tacos och lite annat. 
Lägger ut lite bilder, blev inte så mycket men några iaf ;) vet inte vad det blir med dagen idag, kanske sitta hemma, natten har vart lite konstig kan man väl säga.. men ska ta mig frukost nu, och hörs väl senare, hej♥
 
 
 
 
 
 
var väldigt mörkt och bilderna är rätt brusiga och så men det får duga :)
 
/A

GÅRDAGEN

Tänkte slänga in ett inlägg om vad som hände igår eftersom det jag skrev precis innan jag skulle åka blev lite slarvigt osv.
Var ju då somsagt "utklädd" till FBI agent, vet inte om det räknas som utklädnad men det blev bra tillslut iallafall.
Vi hade det supermysigt hos Olivia och hon hade verkligen gjort det jättfint!
Lite senare åkte vi vidare till lövnäs hos Petter, men vi stannade inte jättelänge innan vi åkte hem.
kom hem någon gång runt halv 2.
Får se vad dagen erbjuder, har tänkt ut och övningsköra lite och sen kanskekanske åka till Lovisa ikväll och ha lite filmkväll där men vi får se hur det blir med det hela!

Får lite bilder på kvällen igår lite senare förhoppningsvis.
 
/L

HEMMA INATT

Kom nyss hem, sov inte över hos minna så... är rååtrött utan att jag vet varför! så ska ta och lägga mig alldeles strax, goodnight!♥
 
 
/A

DAGENS

Har vart med Sara stor del av dagen som jag inte träffat på väldigt länge! Blir så när hon bor 3 mil bort.. Vid åtta ska jag iväg till Minna och tillbringa natten där med några vänner, blir säkert super! pusshej :)
 
 
hemskt vad jag saknar sommaren...
 
/A

FBI-MED RÄTT ATT DÖDA

Halloj!
Slänger in ett snabbt inlägg kämt innan jag åker, ska nämligen till Olivia nu ikväll på halloween middag, han dock ite förbereda mig så extremt mycket, så det fick bli en lite halvkass utklädnad, vi drar kanske vidare sen till ja någonstans, jag har dock inte så mycket koll än känner jag, men det blir säkert superbra! :)
 

Åh herre vilka fula bilder! men jag bjuder på dom! ;)
 
/L

ÄNTLIGEN TRÄNING

Drar mig nu mot friskis och svettis för första gången på ett antal månader, har äntligen tänk att jag ska komma igång med träningen igen, så nu ska jag verkligen ta tag i detta och förhoppningsvis få en lite snyggare och smalare kropp ;)
Bloggar senare innan jag åker ikväll, ni får höra planer och utklädnad då också!

Extremt dålig bild, men hade inte orken för tillfället.
 
/L

 

BROWNIE

Här kommer lite tydligare resultat. Var svinkallt ute, så blev inte jättebra, men bättre än igår!
Ska dra mig mot Minna nu och chilla där ett tag, var ett tag sen vi var såå.. tjosvejs♥
 
 
 
 
/A
RSS 2.0