MOT GÖTET

Sitter just nu på tåget, till Göteborg såklart. Jag gör lite allt möjligt, facebook och liknande men ska troligen ta mig några avsnitt av PB. Livia sitter och skriver uppsatts till skolan, kanske inte det roligaste. Men en naturare får väl helt enkelt stå ut! 
 
Hade en massa bilder på den här datorn, men efter att den laggade sönder så fick vi återställa allt (det är alltså en minipc..) Men bättre en dator än ingen alls. Men därför bjuder jag på lite egopics såhär under tågresan.
 
/A

GÖTEBORG

Hallå!
Har precis tagit en varm lång dusch och förbereder mig för att platta håret..mindre kul..
Imorgon bär det i alla fall av till Göreborg där vi stannar till på Fredag, otroligt skönt att komma från karlstad några dagar även om jag hört rykten om att man kommer träffa på en och annan karlstadbo även i götet. Får se hur det blir med det!
Ska som sagt ta och platta håret, packa och fixa med lite andra smågrejer inför imorgon! 
Ha det super och håll ett öga öppet efter bildbomber från Göteborg! 
 
 
 
/L

KVÄLLSPLANERING

At the moment we (the owner of tha blog) sitting in tha soffa and my cousin is very osocial and spelar candy crush on her phone. I'm just sitting here and do nothing.. But we have beställt tickets to Gothenburg on wednesday. Så now är we ready to go to Gothenburg. Very very funny. We'll shoppa a lot and do funny things. Like ragga killar som we have pinky promise and cross your heart. So now we are ready to go forever and ever. No I'm just kidding and I'm very very funny I know. Have a nice night or kväll or whatever you har. Because nu säger I godnight!
 
she has really kul, but inte jag
 
/A

FÖR EN LÅNG LÅNG TID

Hej!
Har inte så otroligt mycket att säga eftersom min dag inte har bestått av så värst mycket mer än plugg.
Vid 4 åkte jag med mamma till bergvik och ikea för att handla lite, det fick även bli lunch/middag där och det var behövlig efter 3-4 timmars plugg.
Ska snart åka iväg till Agge och sover troligtvis där.
Hörs senare eller imorgon! 
Kram!
Mmm finfin!
 
 
/L

THIS DAY

Vaknade för inte speciellt länge sen och har precis tagit mig frukost. Sara kommer alldeles strax hit så borde egentligen fortsätta göra mig i ordning... Men antar att detta blir min dag, men måste som sagt fortsätta nu, hej!
Värt inlägg förövrigt..
 
/A

SÅ VAR MAN TILLBAKA!

Hej på er!
Har inte bloggat på några dagar nu men jag har inte mått jättebra rent psykiskt och har därför överlåtit bloggandet till Agge för stunden. Nu är jag dock tillbaka igen!
För att ni ska slippa läsa världens inlägg om vad som har hänt senaste dagarna säger jag bara; bio, Emma, Agge, Gossip Girl och ännu lite mer Gossip Girl!

För tillfället sittar jag hemma med Agge och vi har precis kommit hem från en tur där vi införhandlade lite saker till ikväll. Vi tänkte ha en av våra berömda superdupermyskvällar vilket innabär film, morötter, gurka, dipp och en massa godis!

Lovar att jag ska blogga senare och gottgöra er för min lilla frånvaro!
Ha det bra, kram!
Cool tjej!
 
/L

BEHÖVANDES HÄNDELSER

Det blev en tur på drygt 9km på drygt 1 h. Behöves med mina klena armar, eller rättare sagt hela kroppen som har tappat muskler sen jag slutade träna. Sitter nyduschad och i ordninggjord och ska alldeles strax ta bussen till Livia. Så får vi som sagt se vart kvällen leder oss!
 
 
 
/A

TILLSLUT MÅSTE DET TA SLUT

Kom precis upp från sängen, ungefär en timme senare än vad jag borde göra.. Men nu är det lov och kan väl helt enkelt inte spela så stor roll! När jag är i färdiggjord ska jag och pappa ta oss en skidtur - längd alltså, är som sagt skönt att komma ut och åka lite. Skulle tro att jag träffar Livia senare också, sen får vi s antar jag. ha en super lördag!
 
 
/A

WATER

Blev varke det ena eller det andra av vad jag skrev. Tog kort istället och har precis redigerat klart - som jag förövrigt tycker är bland det allra tråkigaste inom fotografering.. Sitter just nu och skypar med Adam, annars en död kväll woohoo!
 
 
/A

SPORTLOV

Äntligen är lovet igång! ska bli otroligt skönt, dock börjar nationella proven mer och mer efter detta lov... 
Men det är bara att leva i nuet helt enkelt och njuta av självaste lovet nu ;) Har annars inget planerat - klockan är ju dock redan efter 7, men har vart otroligt trött hela dagen så har ändå inte orkat med någonting egentligen.. Får se om jag kanske tar och bakar något, och därefter sätter på avsnitt av PB, ha det bra hej!
 
nagellack målning, absolut inte perfekta, men färgen började nämligen ta slut efter redan första målningen.. 


 
/A

NATTINNEBANDY OCH PLANER

Har bloggat otroligt dåligt, men har man fullt upp och långa daga så har man!
Gårdagen bestog av en superkort dag och utvecklingssamtal halv 2.
Runt 11 gick jag och Emma bort för att titta på nattinnebandyn och där mötte vi även upp Jakob och Christoffer och var med dom hela kvällen.
Kom hem runt 4 men somnade inte förens 5, så jag har inte riktigt haft min bästa och piggaste dag idag ;)
Dagens planer är inte helt bestämda än, det enda som är bestämt är att den ska tillbringas med emma, sen har vi inte beslutat oss för vilket alternativ det blir riktigt än.
Ha det bra så hörs vi senare!
 
 
 
/L


SHINE

 
/A

DAGENS TIPS

Hade inställt lektion, så slutade en timme senare, riktigt skönt när det är den tråkigaste dagen på veckan!
 
Kommer här med ett dagens tips också. Detta gäller såklart inte alla men det finns säkert många som är som jag. Som alltså är så beroende av vissa saker. Nu pratar jag intev mat eller allt som finns, utan exempel mobilen, facebook och sådana saker. För mig just nu gäller det Facebook och jag är så trött på det egentligen även är jag inne på det hela tiden! Så nu har jag satt ett mål att inte använda det förrän på söndag! Så har loggat ut från det på mobilen och flyttat appen så att den är så långt bort som möjligt från framsidan. Har än så länge klarat en dag iaf ;) Och dom som känner mig riktigt bra vet att jag är världens mest mobilberoende människa... så den borde egentligen lämnas hemma under skoldagarna, men det målet får komma senare, pusshej!
 
 
/A

20:e FEBRUARI

 
Hallå på er!
Ska göra mig iordning för dans om ett par minuter, men tänkte att ni kunde få något att läsa här först!
Slutade runt två idag och har inte gjort något mer alls än att titta på GG..känns förvånansvärt bra med tanke på allt plugg jag har faktiskt!
Ska ta och byta om och äta lite nu så ni får ha det så bra!
Finfin kvalité!
 
 
/L
 
 

UTLANDET

alltså skulle verkligen göra så otroligt mycket för att få komma utomlands nu! Komma ifrån det här minusgradiga sverige.. Har annars haft en helt normal tråkig dag, allt som vanligt helt enkelt och ska helt enkelt ta tag i lite plugg och annat nu..
 
/A

NOTHING TO LOSE

Jag har inte på mig samma kläder varje gång jag tar kort, utan jag tog alla kort jag lagt upp på senaste tiden samma gång hahah.. 
 
/A
 

EN KLAR CITRONSKIVA

Jag gav upp med Mando Diao men tänkte lära mig den här istället, så att någon/några eller vad som är meningen ska kunna sjunga till, men problem med den också då jag inte hittar något sätt att lära mig den på, så vet ni så snällasnälla kommentera här nere!
 
har väl egentligen inte skrivit om våran tur till stan, men åkte hur som helst ner och tog en tur och fotade (som ni såg på "nitmode") mötte såklart denna kille, som vi lovade ha med på bloggen och hans bilder, tyvärr blev 90% suddiga, så blev inte så många... Men här Adam håller vi vårt löfte!
bjuder på dom klaraste bilderna på oss!
 
den store mästerfotografen!
 
/A

DU ÄR SNART DÄR

Hej på er!
Har precis ätit lite mellanmål och ska snart sätta mig med plugget.
Har kommit på att jag är otroligt glad över att vara tjej också, tänk allt som är så otroligt mycket enklare med att vara tjej, och så mycket roligare!
Man sminkar sig, kramas massor, kan gråta offentligt, skriva om hela sitt liv på en blogg, kan ha massa olika frisyrer, kan alltid ha allt i en handväska istället för i fickorna och massa massa mer!
Klart killar också kan ha/göra detta, men det är dock inte lika vanligt ;)
Bara en liten utstickare sådär ;)
Nej nu ska jag ta tag i plugget, ha det super! 
Mitt härliga ego måste ju få visa sig någon gång!
 
 
/L

MANDO DIAO

Sitter i skolan, som sagt är det friluftsdag idag som jag skrev igår, men jag jobbar med Gustaf Fröding spelet så är i skolan med ungefär halva nian för oss själva. Är meningen att spela piano som det alltid blir för mig, men har lite problem med vilken låt och noter så om det är någon som vet en låt av Mando Diao som sjunger ur albumet "infruset" och har noter till piano och en bra låt så får ni väldigt gärna tipsa! 
 
här ser ni albumet!
 
/A

NERD

Åkte ganska spontant till badhuset med Maja idag och körde på äventyrsbadet som vanligt!  Är så sjukt trött som man alltid blir efter badhus osv, men har en otroligt chill vecka innan lovet utan prov och bara några läxor! Imorn gäller ingen vanlig dag utan bara friluftsdag, men ska ändå ta och lägga mig snart, godnatt!
 
 
/A

PLANER FÖR LOVET

Hallå!
Kom hem från skolan för en timme sen och har ännu inte kommit igång med plugget, ska ändå snart ta mig något att äta och sätta igång!

 
Håller på att göra upp lite planer för lovet också, vilket för tillfället blir göteborg i några dagar, om det passar för Matilda och Erik vill säga, annars får det bli till stockholm eller liknande bara över dagen!
Har även lite planer på att kanske åka till karlskoga och träffa lite kompisar där, får dock se hur det blir med det :)
Ha det bra så hörs vi senare, kram! 
Kör på standard plugg i sängen! 
 
/L

3D GLASSES

Gör ett sista inlägg (det 4:e för dagen) och ska ta ett eller två avsnitt av pb och sedan dra mig mot sängen. Godnatt!
 
 
/A

NITMODE

Från gårdagens fotografering på stan
 
/A

ÅNGEST

Hejhej!
Ser ni nu hur fint vi har fixat med kategorier på bloggen? så ni kan läsa det ni är speciellt intresserade av och vill slippa läsa allt annat så är det bara att klicka in på en av våra kategorier så finns där bara inlägg om just det ni vill läsa om ;) 
Vi har dock inte hunnit fixa jättemånga inlägg i de olika kategorierna, så vi har bara fixat lite så ni kan se ungefär hur det kommer att bli :)

Sitter för övrigt och pluggar och har gjort det ett tag nu, härlig söndag med den vanliga ångesten som kommer krypandes framåt kvällen!
Jaja det är bara att hänga i sista veckan innan lovet nu.
Kram!

 
 
 
/L

NYSTÄDAT

Blev en hemmasittar dag idag, fast har fixat med rummet och möblerat om och städat så att allt blir mycket fräschare! Var lite trött på dammet som yrde runt överallt.. Kollar för tillfället runt på alla bilder jag har i datorn då jag tänkte beställa det här 100 gratis bilder för 25:- från fujidirekt, men behöver nog ta lite fler för att komma upp i den mängden!
 
 
/A

ISN´T IT OBVIOUS?

Hallå!
Klockan är 2 och jag är fortfarande vaken.. helt utan anledning dessutom!
Imorgon ska Agge och jag på en fototur i stan tänkte vi så ni ska få lite fräscht att titta på här på bloggen, nu när vi har ny desigt också, vilket jag antar att ni inte har missat?
Nu ska även jag ta och krypa ner sängen för lite sömn.
Godnatt, eller godmorgon är det väl snarare när ni läser detta va?
 
/L

NY DESIGN

Vi var så otroligt trötta på den förra designen, som dessutom inte riktigt stämde in på hur nuläget ser ut. Sommar, lättklädda, blondin? njaaa... Men nu kör vi på tillfällig header som vi haft förut som vi ska försöka fixa så fort som möjligt! 
 
 
/A

ÄNTLIGEN FREDAG!

Äntligen fredag!
Har endast haft 2 lektioner idag och 2 och en halv timmes håltimme vilket innebar filmtittande för min och Amandas del, vilket även innebar en hel del gråtande.
Fick sluta en lektion tidigare och min fredag kunde inte bli bättre!
Väntar för tillfället på Agge som kommer snart och vi ska byta lite kläder och så, så blir det som nytt!
Ha en bra fredagkväll!
Någon gång i mitt liv lovar jag att jag ska ha en sån garderob eller rum eller vad man nu ska kalla det?
 
/L



 

FREDAG IGEN

Är helt borta i dagarna, men det är fredag i alla fall, riktigt skönt! Bara nästa vecka kvar och sen sportlov!
Annars en ganska dryg skoldag då ungefär 10 pers är sjuka, och då överdriver jag inte speciellt mycket. Har annars ingenting planerat under helgen, men vi får väl helt enkelt se som vanligt.. ha det bra!♥
 
oförståelig natur
 
/A

MOT SUNNE

Just jag har inte bloggat på några dagar. Har bara inte blivit av... Men har inte speciellt mycket att säga, skoldagar osv.. Annars ska jag och Livia ta oss upp till Sunne och åka lite skidor. Har nämligen inte åkt slalom under hela denna vintern och känner att det verkligen är dags! Men måste ta tag i lite plugg och sedan packa i ordning det som ska med, pusshej!♥
 
 
/A

FULLT UPP!

Hallå!
kom  hem för 10 minuter sen och har min första lugna stund på hela dagen.
Började som sagt med skola och kemiprov och jag kände ändå att det gick helt okej. 
Efter skolan följde Maria med mig hem i någon timme och vi åt och gjorde oss iordning för dans, åkte direkt efter det till Agge och har varit där ända fram till nu!
Ska ta och sätta mig med ett avsnitt GG och sen ta en tidig kväll.
Godnatt med er!
 
 
/L

2 ÄR SMARTARE ÄN 1

Hej på er!
Jonathan och jag bestämde oss för att slå ihop våra kloka huvuden och plugga tillsammans istället, han kom alltså hit vid halv 5-5 någon gång och vi fick faktiskt lite gjort.
Tror jag ska släppa kemin helt nu och kanske läsa igenom det en gång eller två innan jag somnar istället.
Så länge får det bli ett avsnitt GG, har sett två avsnitt av kap 5 och är redan lika beroende som förr!
Säger godnatt nu så hörs vi imorgon!
Kram!
Tänker på Elias som snart är på andra sidan jordklotet i värmen.. finns inte mycket jag inte skulle göra för att byta plats med honom alltså...
 
/L


SJÄLVPORTRÄTT

Borde nu egentligen ta tag i plugget men det är ju mig vi pratar om, så det blir nog i förrän några timmar.. men har mest läxor och ett prov den här veckan så det är inte jättefarligt! Går kanske ut och fotar lite senare, har en hel del i arkiven nu som jag fotat dessa dagar. Bara att redigera allt. pusshej!♥
 
 
 
 
/A

FYRA BRA

Hej!
Kom hem för inte allt för länge sen och ska snart sätta mig med kemin inför provet imorgon, det ska nog gå bra detta!
Har inte så värst mycket mer att säga för tillfället så ni får ha en bra eftermiddag till vi hörs igen!
 
 
 
/L

LÅNGRESA

Bror och resesällskap!

Hej på er!
Har suttit med kemin i två timmar totalt snart och det känns så otroligt bra att faktiskt förstå vad man gör!
Ska ta en paus nu för att följa med Emma till ica där hon skulle köpa något..
Tog även en paus förut när jag åkte ner till tågstationen för att vinka av Elias som åker till Australien och ska va där på obestämd tid, vilket alltså kan innebär allt från 3-12 månader, längsta tiden jag kommer ha varit ifrån min bror än så länge i alla fall...
Jaja ha det så bra!
 
 
/L
 

NÄR ALLT FALLER PÅ PLATS

Hejhej!
Har suttit med kemin i stort sett hela dagen och för typ en timme sen bara lossnade allt!
Ni anar inte vad lättad jag är!! 
Tror jag ska sätta på ett avsnitt GG nu som lite belöning till mig själv.
Kram!
 
 
/L


 

VÅRINSPIRATION

Sitter hemma hos Livia, medan hon sitter med farfar och pluggar kemi som hon har panik inför provet på onsdag. Vad gör jag då? Ingenting i stort sett.. Men om bara 20 min kommer massa gäster hit så det blir fullt ös! så denna ensamhet varar inte så väldigt länge till.. haha, men ska ta & fixa i ordning mig det sista och sen vänta in resten!
 
Lite vårkläder, passar perfekt inför min födelsedag i mars! Dock lite beslutångest vilken färg på converse och höga eller låga? Skulle gärna uppskatta lite tips!
En skinnväst saknar jag verkligen också till sommaren! Inte just denna, men tyvärr lite svårt att hitta under den här årstiden. 
 
 
/A

NYA PLANER

Vaknade av sms av att Sara var magsjuk så vi tar det troligen nästa vecka istället.. Åkte istället ut med mamma och åkte längdskidor, inte jättelångt, men var skönt att bara få komma ut. Nu ska jag snart åka på inflyttningsfest precis som Livia skrev, och jag kommer alltså dit ;) Sen får vi helt enkelt se eftersom vi helst inte är där hela kvällen.. Men ha en bra lördag, pusshej♥
 
haha ja det var riktigt kallt..
 
 
 
 
 
 
/A

HOLD YOU IN MY ARMS

Hallå!
Har gjort mig iordning, ätit och städat lite och ska snart åka till morfar som ska hjälpa mig med kemin som jag skrev igår.
Efter det åker jag nog direkt på inflyttningsfest och hoppas på att träffa Agge där om inte hon har fått andra planer.
Ha en bra lördag!


 
/L

TJEJKVÄLL

Hade som jag tidigare skrivit 3 timmars nationella idag och fick sluta direkt efter det så kom hem runt ett någon gång. Lite senare kom Maja, Minna, Maria och Erica hit och hade standard tjejkväll, tittade på Rosa, smala sussie och liknande filmer, fast att vi mest satt och snackade om lite allt möjligt konstiga saker haha.. Imorn ska jag träffa Sara som jag inte träffat sedan tidigt i höstas eller någon gång? Kände att det var dags nu! Men vet inte riktigt exakt hur morgondagen ser ut, men bloggar som vanligt mer imorn! pussgodnatt♥
 
Tog mig tid att gå ut & fota tidigare idag. Jag frös ihjäl i timmar efteråt efter att man bara stått i tröja i -10 ungefär.. Men redigeringen får ske imorn eller någon annan dag.
 
 
/A

SYSTER PÅ BESÖK

Hallå!
Sitter hemma i tv-soffan utan vidare planer på att göra något annat.. mer än att plugga lite då såklart.
Åt i alla fall middag med hela familjen+ systra mi vilket inte är allt för vanligt då hon bor i Göteborg nu för tiden.
Imorgon blir det en tur till morfar som ska hjälpa mig lite med kemin som jag bröt ihop över helt igår.. känns inte helt bra inför provet på onsdag.
Sen blir det lite inflyttningsfest resten av kvällen.
På söndag har jag för mycket planer och för lite tid så vi får se hur det blir med det helt enkelt!
Ha en superbra fredagkväll nu och ha det så kul ni som är ute och festar!
 
 
/L

U.N.I

Hejhej!
Kom nyss hem från skolan och tyskaprov, tror ändå det gick helt okej!
Har inga superplaner för eftermiddagen mer än att plugga lite och sen träffa Emma en stund, ska i alla fall ta och äta nu och sen får vi se hur det blir!
Kram!
 
 
/L


PLUGGFRI

Slutade som vanligt runt 3. Har i stort sett inget plugg förutom svenska nationella imorn, men det är ju inget att plugga till. Så det är riktigt skönt! sitter för tillfället och fryser ihjäl, medan det snöar konstant utomhus.. Fast jag verkligen älskar hur det ser ut när snön lägger sig på träden och marken, lyser upp allt liksom! 
Men utan plugg, så ska jag nog sätta på Pb nu, hej!♥
 
Det ser inte speciellt gott ut och det var inte det godaste haha. Men innehåller banan, apelsin, äpple och päron & äppel juice. Men det dög! 
 
 
/A

SNÖFALL

Sitter och "pluggar", är bokstavligt talat helt degig i hjärnan och lyckas inte ta in någonting. Önska mig lycka till på provet imorn... är astrött också, så ingen bra kombination helt enkelt. Men får hoppas han inte ger oss allt för svåra frågor! Nu ska jag börja göra mig i ordning och lägga mig tidigt, godnatt!♥
 
allt blir så otroligt fint när snön kommer!
 
 
 
 
 
/A

INGEN BRA IDÉ


Jag säger bara det... försök aldrig plugga med facebook uppe samtidigt!
 
 
/L

NATIONELLA

Kom precis hem från Maja, åkte direkt till stan efter skolan och sen vidare till henne. Behövdes lite inför det 3 timmars nationella provet imorn! så köpte mig ett äpple och naturgodis, gottgott! men åh orkar inte med allt det här nu egentligen, men man får helt enkelt ta det ändå! 
Ska nog försöka lägga mig tidigt, läsa igenom inför fysikprovet och sen kanske kolla ett avsnitt av PB om jag hinner. hej!♥
 
 
 
/A

DET DÄR MED TRÄNING

 Eftersom jag har bestämt mig för att verkligen försöka träna nu för att må så bra som möjligt och samtidigt kunna äta ungefär vad jag vill har jag även börjat läsa en blogg som i och för sig är helt "nyöppnad" men hittills har den vart bra och jag tänker försöka följa tipsen som skrivs där.
Bloggen heter squats och här ni hittar den om ni är inne på samma banor om jag för 5685 gången ;)

Ska snart ta och dra mig hemmåt från skolan i kylan mot en plugg kväll under värmefilten med en kopp te.
Ha det super!
 
/L

GO WEEKDAY

Detta tycker verkligen jag är skitbra!
Att dom kan ha en kille som modell på weekday som säljer tjejkläder.. är inte det jättebra att man inte har hakat upp dig på detta tjejer ska va si eller så och killar får inte vara så?
Sen kanske det är fel att anmärka på det överhuvudtaget och göra en grej av det... men jag tyckte det var vär att ta upp i alla fall!

Ska ta och sätta mig med plugget nu.
Ha en bra måndag!
 
 
/L

PRISON BREAK

Gör ett sista inlägg för dagen, och ska efter det sätta på PB som jag inte kollat på på ca 2 veckor. Kan även meddela om att denna dag har gått otroooligt långsamt! känns lite konstigt eftersom det brukar gå så otroligt fort innan man måste lägga sig under vardagar men har ju som sagt inte vart i skolan idag så..
Men säger godnatt här eftersom jag inte bjuder på något mer inlägg idag. Godnatt!♥
 
 
 
 
/A

ANFALL IGEN

Blev en hemmasittardag idag. Morgonen började ganska direkt med ett epilepsianfall så det blev hemma idag. Är fortfarande riktigt trött och det suger eftersom senast jag hade ett anfall var ju för ungefär 1 vecka sen, brukar nämligen gå minst en månad.. Men det är som det är.. Så gick upp vid 11 istället och har inte gjort alls mycket sen dess, men får ta det lite lugnt idag helt enkelt. ska ta något att äta nu, det kan behövas, pusshej!♥
 
 
 
 
 
/A

MITT UTE I SKOGEN

Som jag skrev tidigare så skulle jag på bio ikväll. Sagt och gjort! Filmen var riktigt bra faktiskt, och levde upp till förväntningarna! Men kom nyss hem, och ska börja göra mig i ordning för skola imorn, död mig snälla. Det sjuka är att varje vecka är det helg men ändå är man lika glad varje gång för att det är fredag? lite sjukt ändå...
 
förövrigt var jag ute i skogen och fotade idag. åherre vad jag frös efter en timme en skinnjacka och skjorta! Men här är en del av resultatet. Blev över 300 bilder så har endel att bjuda på, men måste dra mig mot sängs nu, godnatt!♥
 
 
 
 
 
/A
 
 

BALSAMMETODEN II

Tänkte som sagt berätta lite om hur balsammetoden har fungerat nu efter ganska exakt en månad.
Eftersom fördelarna är fler än nackdelarna har jag bestämt mig för att fortsätta med metoden ett tag till.
Jag tycker som sagt att den har funkat riktigt bra, jag har nog aldrig haft håret utsläpp så mycket som nu.
Balsammet binder verkligen samman håret och gelén som jag var så emot i början har även den fungerat riktigt bra och binder håret som lovat!
En av nackdelarna som jag skrivit om tidigare är att håret blir ganska fett om man inte tvättar det med något schampo alls, därför tvättar jag det med ett sulfat och siliconfritt schampo vilket fungerar riktigt bra för mig!
Är ni ute efter att slippa tvätta håret lika ofta och ett lätthanterligare hår är detta verkligen ett tips, sen är det såklart olika från hårkvalité till kvalité men det kan ju i alla fall vara värt ett försök? 
Ni får samma bild förut fast med en milslång text ovanför, hoppas inte ni tycker det är allt för drygt haha!
Ha det bra, kram!

 
/L

JOBBIGT

Ni vet den känslan när allt bara går så trögt och man bara känner för att ge upp och lägga sig ner och dö en smula.
Bara stanna och inte ta ett steg till.
Allt är så tungt och du funderar flera gånger på att inte fortsätta kämpa, men ändå så gör man det, steg för steg, för att äntligen komma fram till slut.

Ni kanske tänkte på något helt annat? Men det är så det känns för mig att springa 5 kilometer ;)
Har ALDRIG i mitt liv varit så otränad som nu, en otroligt frustrerande känsla när man tidigare har tränat på elitnivå och varit mer tränad än de flesta andra..känns sådär..

Ska i alla fall ta och äta lite nu och sen fortsätta med plugget!
Ha det bra!

Kände mig ungerfär så där på slutet av dom sista kilometrarna!
 
/L


BIOKVÄLL

Säger precis som Livia, varken hon eller jag har ju bloggat, men det blir liksom inte av... Har hur som helst inget speciellt planerat under dagen idag, men vid 6 blir det biotime med Erica & stina, och se Ego som vi tjatat på att vi ska gå på så länge! så kvällen är avklarad, men eftersom det är en fin dag även dag ska jag nog börja göra mig i ordning och ut och ta lite kort. Ha det bra pusshej♥
 
en för gammal bild som har upprepats gång på gång men jag vill verkligen ha sommar nu!!
 
/A

GALEN DANSKVÄLL

Helg+Blogg= ingen bra komination
Blir inte att man bloggar när man har massa annat för sig, det är ju då man borde blogga egentligen när man har massa att skriva!
Gårdagen var i alla fall lite blandad, hade lite planer men ingen av dom blev riktigt av.
Det slutade med att Agge och jag gjorde en dans till en otroligt gammal låt och ja det var det vår kväll/natt bestod av ungefär.
Idag är det söndag, den berömda plugg och ångestdagen och jag kan säga att jag ska leva upp till det just nu!
Ha en fin söndag! 
Tänkte berätta lite om balsammetoden senare, så länge får ni resultatet efter en månad.
 

/L
 
RSS 2.0