VART TOG HELGEN VÄGEN?

Hej!
Var som sagt med Agge igår som hon skrev också.
Åkte hem från henne runt halv 9 och åt.
Gick sen ut på en promenad med Olivia (Ohlin) som ju nu mera bor i dalarna och bara är hemma i Karlstad på helger och lov.
Så jag träffa henne och vi bara prata, blir endel att prata om när man inte sett arandra på ett tag ;)
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, har precis gjort klart Kemifrågorna som är till imorn och har läst Biologiläxan, så det känns bra för en gångs skull, men känner att jag skulle behöva komma ut nu lite.
Jaja vi får se hur det blir!
Ha det bra! ♥

/L

GODMORGON

Ligger nyvaken i soffan just nu, tvångsväkt, uh.. Tror jag ska vara med Minna och Maria idag om det blir något med det och ta kort osv :) Imorn väntas prao så det är lugnt med plugg den här veckan i alla fall! Denna morgon ska jag fatksitk lyckas med att sätta på GG, hinner aldrig på kvällarna eftersom jag måste lägga mig... Så det blir början av min morgon iaf, hej♥
 
 
 
 
/A
 
 
 
 

GRAFFITI

Har i stort sätt inte gjort något speciellt under hela dagen. Jag och Livia har bakat, gått ner till Ica och liknande saker.. Har precis kollat på Brave som vi laddade ner och tror jag ska fortsätta med GG eftersom Livia precis åkte. Men innan det måste jag göra klart lite skolarbeten! hej så länge♥
 
why so serious?
 
 
 
 
 
 
/A
 

KLOTTER

Blev som sagt att vi fotagraferade igår vid en klottervägg, som jag dock inte nämnde...Blev inte så väldigt lyckat eftersom det blev mörkt så snabbt, men Livia sov över här, och vi har ingen aning om vad vi ska göra idag.. 
Men här kommer två bilder, ska försöka redigera dom andra om det går eftersom det som sagt inte blev så lyckat.. ;)
 
 
 
/A

28/9

Livia skrev ju lite om tjejkvällen igår, och var så otroligt trött när jag kom hem! Ändå somnade jag inte förrän 12..
Jag och Livia ska åka ner till ett ställe och ta kort, så får se vad resutatet blir!
 
Videoinlägget för frågestunden krånglar fortfarande för Livia som försöker lägga upp den, men jag ska testa och se om det funkar! 
 
Lite fler bilder från de senaste jag la upp, fast inte riktigt detsamma haha!
 
 
/A
 
 

FREDAGSKÄNSLA

Hej!
Sitter just nu på historian och har precis börjat skolan för dagen, började alltså halv 11 riktigt skönt en fredag!
Igår åkte jag alltså till stan på tjejkväll, där äver Agge var ;)
Det var mycket folk där för att va i karlstad och det blev ganska jobbig efter en stund.
Men vi åt dör först iallafall på wook kitchen och sen gick vi runt och kolla lite.
Men jag ska iallafall försöka koncentrera mig på historian nu, men jag känner ändå fredagskänslan i kroppen, tagga heelg!! Får se vad den har att erbjuda :)
Men ha det bra! ♥
                                                                                      /L

FJÄLLEN OCH ORIENTERING

Hejhej!
Har inte så extremt mycket att säga, men något finns det väl alltid! ;)
Hade iallafall orienteringsdag idag i skolan och det var blött och väldigtväldigt lerigt, mena nästan helt vita skor blev nästan helt bruna kan jag säga! R.I.P mina älskade vita skor..
Sprang iallafall runt den nästan 6 km banan och tog alla kontroller *stolt* med Amanda och vi åkte hem när vi var klara, vilket var runt 11-12 skulle jag tro.
Åkte hem och tog det bara lugnt och pluggade, åkte senare till dansen och sitter nu här och har pluggat lite till..har man valt natur så har man..
Jaja, det blir lite gamla bilder från fjällen, tyckte det var ganska coolt eftersom det var mitten av augusti när jag tog bilderna ;)
Ha det bra! ♥
 
 
 
 

                                             /L                                                
 

FOTOGRAFERING

Hej, har vart en vanligt dag i skolan osv. Har vart hemma hela eftermiddagen, och fick lusten att ta kort, som kanske behövdes! Imorn väntas tjejkväll i stan, så åker dit direkt efter skolan,och får se om vi hinner med något inlägg då.. Men ska nog börja smått på matteläxan nu, hej :)
 
 
 
/A

STANDARD SAKER

Kom nyss hem från stan, var där med min bloggvän som vanligt haha! Åkte ner och pratade igenom saker, som också är väldigt standard på senaste tiden.. Ska fortsätta skriva på min SOläxa nu, och får se om jag hinner med ett avsnitt av GG kanske. pusshej♥
 
 
 
 
/A

GOASTE KILLEN!

Hejhej!
Dagen har sett ut ungefär som alla andra dagar, dock väldigt mycket känslor på samma gång, allt händer nu och jag vet inte vad jag ska göra med allt det jobbiga och allt det bra och usch! har lunt att bara gå och lägga mig och sova ett år eller nått....
Dagen iallafall var alla vanliga lektioner med alla läxor osvosv.
Mådde extremt dåligt när jag kom hem..men så hittade jag något på bordet där hemma som rädda min dag!
Hade fått ett brev från en hemlig beundrare, ingen aning om vem det kan va jonathan men glad blev jag iallafall när jag såg att det låg choklad i det :D
Tach för det min hemliga beundrare! och ni om sitter och beundrar mig på avstånd, det är heelt okej med sånna gåvor! ;)
Ska ta och försöka plugga lite nu iallafall!
Ha det bra!
                                                                     /L

TONÅRSPROBLEM

Har tillbringat ungefär 2-3 timmar på Bergvik idag för att leta prao-plats. Gick faktiskt ganska lyckat ändå och har nog veckan planerad.
Har fortfarande inga läxor förrän till söndag då en skrivuppgift ska vara inskickat. Så plugg slapp jag, och hade nyss nästan 1h samtal om saker och ting. Men ska nu börja göra mig i ordning och vänta på morgondagen. Och vi ursäktar för att svar på frågestunden inte kommer, men den kommer upp så fort det fixar sig!
 
 
/A

FÖRSENING

Svaren från frågestunden skulle ha kommit upp igår, vi vet! Men det krånglar men ska få upp det så fort vi kan :)
Har inte mycket att berätta om dagen, vi gjorde inte alls något speciellt, ner till Bergvik och resten av dagen tillbringades hemma så ja.. Men ska snart ta och sova, medan min familj kämpar med att sätta ihop den nya soffan, haha, godnatt ;)
 
 
/A

SR RADIO

Under kulturnatten blev vi ju intervjuade och fotograferade, hittade denna bild på sidan, intervjuven vill vi inte ens höra! Haha. Svar på frågestunden kommer!

 

 
/A

 

KULTURNATTEN

Hejhej!
Agge sitter nu hemma hos henne och tar det bara lugnt.
Gårdagen blev Kulturnatten i stan, var dock inte direkt kulturen och det vi var där för, var mer kul att se hur det var och vilka som var där :)
Vi träffa Minna och Maria och var med dom en stor del av kvällen, annars gjorde vi inte såmycket.
Agge och jag åkte hem till henne runt 12 och gjorde inte så mycket mer :)
Idag var vi iallafall ner på stan en snabbis och träffa Markus, Jakob och Erik, orka dock inte så vi åkte hem igen och nu vet vi inte riktigt vad som händer senare med allt.
Ni ska iallafall få svar på frågestunden senare.
Ha det bra! :)

                                                                         /L

GRAPES

 
 
Då var jag hemma, kom hem vid 3 ungefär, en ganska dryg dag faktiskt, men skönt att inte ha några läxor till imorn så det är bara att slappa. Åker till stan och träffar Livia senare när hon har slutat, så kommer dock inte bara sitta hemma. Har inte mycket att göra under tiden nu, så kanske ska ta och ta kort på något.. om jag hittar något intressant.. det där kan vara svårt ibland haha :D hej♥
 
/A
 
glöm inte FRÅGESTUNDEN!
 
 

SKOLINLÄGG

Kör en uppdatering från skolan nu. Har precis käkat lunch och musiken börjar om 5 min. Inte mycket att säga så bloggar när jag kommer hem :)

En bild från nuet, sweet ;)

GODNATT

Har pluggat ungefär 3 timmar nu, och tror jag kan allt nu. Hade engelskaläxa också kom jag på, glömde dock SO:n i skolan så den slapp jag plugga på haha.. Men ska börja göra mig i ordning och lägga mig strax. Godnatt♥
 
 
/A

FRIIDROTTSDAG

Helloo, hade matteprov A-del idag, tror det gick okej.. Första provet i 9:an och imorn taggar vi för B-del! fyfan vad jobbigt :( Hade friidrottsdag eller friluftsdag eller vad man nu säger. Riktigt nöjd över resultaten faktiskt, 4.05 i längd, 1a på 800, vann stafetten osv :D Ska fortsätta med plugget nu, har som sagt matteprov, fysikläxa och SO uppgifter att göra tills imorn, låter inte så kul eller?
 
härliga mobil bilder från idag♥
 
 
 
/A

RÖRIGA DAGAR


Hej!
Har haft väldigt mycket för mig nu på sista tiden så har inte haft tid att blogga på ett tag som ni kanske ser.
Ska dock försöka bättra på det, men det är inte lätt när allt händer på samma gång.. ;)
Helgen tillbringades ju med Agge som ni redan vet, och hon har ju skrivt det mesta som hände då så :)
Igår vad det iallafall skola som vanligt och sedan åkte jag direkt in till stan med Maria och träffa senare Tuana och satt och snacka med honom på sandgrundsudden ett tag. Vi hade ganska mycket att snacka om, efter det åkte jag hemmåt och kom hem runt 7 halv 8 någon gång. Tog då en välbehövlig promenad med Emma :)
Dagen idag såg ungefär likadan ut och jag kom hem för ett tag sen och har inte gjort mycket sedan dess.
Ska iallafall försöka sova nu, så ha det bra allihop! ♥
Längesen vi starta bloggen nu förresten, en av våra första bilder här uppe ;)

                                                                                              /L

MATTEDAG

Har suttit och pluggat matte i en halvtimme ungefär inför provet imorn. Är bara A-delen så den borde jag väl ändå klara. Vid 6 ska jag även iväg på MUG (matte utan gränser) alltså typ gymnasiematte.. Så det blir mycket matte idag ;) Kände för en paus med att äta och lite annat men ska nog sätta mig nu igen innan jag åker :) 
Fortsätt kommentera på frågestunden, tryck här eller på "frågestunden" för att komma direkt dit. 
 
En liknande bild som gårdagen.
 
 
/A

NEARLY

Hejhej, sitter ganska nyvaken i soffan med datorn i knät. Har studiedag idag, dock typ enda skolan som har det,resten har på fredag som då är lite drygt...
 
Men bloggade aldrig igår kväll, så vår gårdag såg ut så att jag och Livia åkte ner till stan, såg Adam, David och Skåtar och satte oss vid dom i kanske 20 min.. Gick till BK och mötte upp Tuana och Simon och åkte sen till Bergvik och gjorde inget speciellt där haha, åkte tillbaka ganska snabbt och jag och Livia åkte till norrstrand och mötte Adam och gänget igen, gjorde inte speciellt mycket då heller, satt i en lekpark och ja jag vet inte..
Så vi träffade lite folk men gjorde inget med dom, om man säger så ;)
 
Idag blir det nog en bl.a pluggdag för min del. Behöver nämligen ta tag i lite saker :)
 
Glöm inte frågestunden förresten! hej så länge♥
 
 
/A
 

FRÅGESTUND

EFTER VIDEOINLÄGGET

Ni vet ju hur våran gårdag såg ut genom videoinlägget. Och senare på kvällen kom som sagt Tuana och Simon hem till mig och satt här en stund och snacka bara för det mesta. Dom tog bussen till stan efter ett tag, och jag och Livia gick ner till kvantum och köpte en extremt äcklig energydryck...
Tuana kom tillbaka och vi gjorde ja ungefär liknande saker, och sen gick Tuana och Livia upp och pratade seriösa saker i ungefär 1 timme och Tuana åkte sen hem vid halv 2.Hände inte mycket mer utan vi gick och la oss och sitter här nu, ingen aning om vad vi gör idag, men nåt hittar vi väl på som vanligt, haha.. 
 
 
 
 
 
/A

videoinlägg

FÖRÄLDRARFRITT HEM

 
 
Mötte som sagt Livia igår, och åkte till stan ganska direkt och mötte Adam och Oskar och var med dom hela kvällen till ungefär 10 då vi gick halvvägs hem och tog sen bussen resten av vägen. Sitter nu nästan nyvakna och ska ta en halvt pluggdag och se om vi hittar på något. Har ju FF hemma hos båda, så vi får se vad som händer ;) 
Ska ta och äta frukost nu så hörs senare, pusshej♥
 
/A
 
 
 

PHOTOMIC

 
 
 Slutade skolan 14.45 så kom hem för mindre än en timme sen. Har haft en rätt rolig dag faktiskt, foto för Karlstadkatalogen också, hoppas det blev hyffsat iaf ;) Möter nog Livia när hon har slutat och tar lite serious snack. tjosvejs♥
 
/A

GODNATT


Hej!
Ska snart sova, men kände att jag var tvungen att uppdatera bloggen vår lite först :)
Börjar inte förns halv 11 imorn, men känner att jag kan behöva lite sömn nu eftersom jag inte har sovit så mycket den senaste tiden :)
Började dagen med 2 timmar och 40 min matte iallafall..och redan då är man ju trött kan jag säga.. sen rulla väll dagen på som vanligt..förutom att amanda och jag satt och rååplugga läxor på lunchen då ;)
Efter skolan skynda jag mig hem för att åka till optikern och kolla så jag inte hade någon sjukdom i ögonen typ.. :s
Åkte hem och åt och senare kom tuana också, så vi drog igång en film och han åkte hem runt 9 någon gång.
Ska som sagt sova nu, men ha det bra! <3
 

DAGS FÖR PLUGG

Kom hem från stan alldeles nyss. Köpte inget, utan vandrade mest runt där med Stina, Erica och Emelie. Ska ta och plugga matte nu och sen äta något. pusshej♥
 
lite från gårdagens fotografering
 

 

 

 
/A

HEM FRÅN SKOLAN

Är just nu påväg hem från skolan. Har vart en ganska dryg dag.. Kanske åker till stan lite senare, men får se hur det blir med det!

/A

PLOMMON OCH BLÅBÄRS KASTNING

Gör ett ganska sent inlägg, sitter i sängen och ska snart sova så. Men var ute och fotade lite förut och har precis suttit och redigerat några av bilderna. haha vad gör man inte för att få tag på några bär?
 
säger då godnatt nu♥
 
/A

GODNATT

Har suttit senaste timmen med att försöka fixa lite med designen igen eftersom det inte är helt bra än, är mycket jag vill ändra på även om det är mycket bättre än innan. 
Hade en helt vanlig dag idag i skolan, tog skolfoto, annars standard. Ska ta och lägga mig nu, hörs imorn♥
 
 
/A

FOTOBLOGG?

Sitter hemma och har suttit och skrivit klart hemkunskapsläxan i drygt 1 timme. Har den om 2 veckor, men det är så gött att ha det färdigt! Och vill tillägga att det här är ju en "fotoblogg" dock kan jag själv inte påstå att det är det just nu. Det är skola och man har inte riktigt tid längre som under sommaren.. Men vi ska verkligen försöka komma igång igen! pusshej♥
 
/A

I SKOLAN

Sitter i skolan just nu och väntar på att hemkunskapen ska börja. Men som vi/jag skrev igår om att vi oftast hittar på nåt stämde bra. Åkte till krille i skåre och var där i kanske 1 och en halvtimme eller något sådant. Blev inte speciellt mycket men någon i alls fall!

Dessutom har vi fixat designen! Har tänkt på det så länge och nu är den mycket mycket bättre!
Ska fortsätta sitta på bänken och vänta på lektionen nu, tjosvejs

/A

GÅRDAGEN

 
Hade en rättså lyckad dag igår. Var med Livia och mötte först Andreas och William på stan och gjorde då inget speciellt men åkte sen hem till Williams "lånade" lägenhet med Andreas och Tuana som kom lite senare. Hade en skön kväll, jag var extremt övertrött så verkade rättså påverkad utan alkohol ;) Åkte hem vid halv elva döds trötta och sov vid halv 12. Gick upp runt 10-11, och sitter nu och gör i stort sätt ingenting... Men vi hittar säkert på nåt som vanligt. Men vi höres kanske ikväll om vi har något viktigt att blogga om♥
 
 
Hade inte direkt med systemkameran så det får bli en mobilbild.
 
/A
 
 
 
 

HELG♥

Då var det fredag igen. Så jäkla gött. Händer varje vecka, ändå lika glad varje dag! Har inget planerat idag eller överhuvudtagen under helgen, men hittar säkert på något! Nu ska jag ta och äta något och sen kanske sätta på GG som jag skriver i varenda inlägg! Men han bara med ett avsnitt igår så.. hejsvejs♥


/A

HEMMA FRÅN STAN




Tittade igenom arkivet och hittade dom här bilderna från snart ett år sen.
 
Kom precis hem från stan, har försökte fixa praoplats, gick inte jättebra dock..ska strax fortsätta med att skriva ner noter till "What are words" med medina som jag har i pianoläxa. Har bara engelskaglosor tills imorn som jag i stort sett kan, så behöver knappt plugga så det är gött! Ska även försöka ta mig tid till att kolla på några GG avsnitt som jag inte lyckats med på flera dagar.. Ha det bra♥
 
/A

EL COLEGIO

Hade en helt vanlig skoldag idag. Har två läxor tills imorn så lite plugg väntar mig.. Annars ska jag inte göra något under dagen. Är dock otroligt trött på vår bloggdesign som jag skaaaa försöka fixa för femte gången!! Men får försöka göra mitt bästa.. hejsvejs♥


/A

SKOLA OCH BIOLOGI

Hejhej!
sitter nu i skolan och har biologi och hm bloggar lite på min nya dato som alla får i ettan, inga fel det inte! ;)
Man måste vl få använda datorn till nått annat än att jobba ellehur?
slutar iallafall kvart över två och väntar på misan som sen ska följa med mig hem, så drar vi på första dansträningen för iår sen! blir gött det! :)
Jaja, måste iallafall lyssna lite på min älskade biologilärare nu..
ni får en finfin bild också.. ;)
ha det bra! :)
Ni får se en g´fin "exepelbild" från min dator så länge :p
 
 
                                                                                                /L

HEMMA

Kom hem från skolan för inte så väldigt länge sen, och sitter nu och gottar mig med denna smoothie. Har inga läxor tills imorn, så kör nog några avsnitt av Gossip girl. Doktorbesöken gick bra, imorn väntas tyvärr ännu ett.. Fick ett "jag har epilepsi" kort ifall att jag skulle få ett anfall bland någon som inte känner mig osv som jag ska bära runt på. Men nu ska jag kanske äta något sen sätta på GG
 
/A

STANDARD PLATSEN

Kör ett snabbt inlägg innan min doktor kommer och hämtar mig. Sitter just nu på sjukhuset (standard) och ska till min doktor som har hand om mig efter min operation eller vad man säger, bara ett vanligt återbesök! Gör inlägget via mobilen så vet inte riktigt hur detta ser ut.. Ska även till en epilepsiläkare efter det så missar nästan hela skoldagen.
Som Livia skrev igår var vi med Egil och några fler tillfälligt igår ikväll, lägger ut någon enstaka bild, som sagt är jag inne på mobilen så inga andra bilder är tillgängliga.. Men vi hörs och nästa gång ett bättre inlägg på datorn!

I SISTA SEKUNDEN


Hej!
Agge och jag tänkte som sagt ta bussen lite tidigare från solnäs eftersom det är så otroligt drygt där.
Gick dock ingen bra buss, så vi fick vänta på bästa möjliga bil som gick hem till karlstad.
kom alltså hem till agge runt 5..gjorde oss iordning så fort vi kunde, åkte sedan till mig och lämna grejjerna och sedan vidare till stan där vi träffa Egil, Oskar, Adam, Malcom och Alvin, dock inte samtidigt..men vi var med Egil hela tiden iallafall, enda planerna vi hade för helgen, och det var väl ra att vi han göra något den sista tiden som var kvar iallafall;)
Kom hem för ett tag sen och ska nu duscha, äta och sen slå på några avsnitt av GG, blir gött att somna till (y)
Ha det bra och sov så gott! <3

                                                                               /L

FORTSÄTTER PÅ STANDARD

Sitter än i stugan, men ska försöka ta oss hem tidigare än våran mor och far. Vill hinna göra något hemma också! Men innan vi kommer iväg kanske jag ska slå på GG, så har nåt att göra under tiden.. Hoppas vi får en roligare dag idag, pusshej♥
 
/A

SOLNÄS STANDARD

Hej!
Sitter alltså i sommarstugan nu som Agge skrev igår.
Var inne i karlskoga förut och shoppa loss..om det endå vore så bra..karlskoga är ju inte sådär superstort så det finns väl inte så jättemycket att shoppa där om man säger så... ;)
Resten av dagen har vi iallafall staplat ved och druckit hemmagjord capuccino, vi har alltså haft ungefär lika kul som det låter, men tänkte endå att ni kunde få lite uppdatering här på bloggen medan vi sitter och gör ingenting :)
Senare blir det nog några avsnitt Gossip Girl, så ha det bra. Och ha det roligare än vi :)

                                                                                 /L

RSS 2.0