HÅLL UT

Håll ut kära läsare! Snart kommer vi med nytt!
 

PAUSA

Hej på er!
Som ni märker har Agge och jag bestämt oss för att ta ett litet uppehåll här på bloggen. 
Då vi har lite slut på inspiration blir inläggen tråkiga och därmed även bloggen. 
Det är även väldigt mycket i skolan nu, sen tar ju självklart pojkvänner och kompisar otoligt mycket tid också!
Om ca 3 veckor är vi nog i alla fall tillbaka igen och ser hur vi gör, om vi har hittat tillbaka till blogglusten, eller om vi helt enkelt lägger ner..
Tills dess får ni ha det superbra och hoppas även ni är tillbaka om tre veckor igen!
Kram!

/L

NYTTIG OCH DUKTIG

Hejsan! Vaknade runt kvart i 10 av att mormor kom in och skulle gå ut med hunden, lite jobbigt att bli väckt så tidigt hah.. Men dagen började med en nyttig frukost faktiskt, fast blev inte mätt överhuvudtaget så fick bli en smörgås också, intressant intressant! Men strax därefter gjorde jag mig i ordning och gick ut och sprang, tredje dagen på rad jag är ute och springer, är så otroligt stolt! haha helt seriöst, blev bara drygt 2km i måndags med Stina men hon fick någon kramp så kunde inte springa mer, så fick helt enkelt gå hemåt, igår drygt 5km med Johan och idag blev det ungefär exakt 3 km, inte så väldigt långt men duger för lite träning. Ska senare träffa Stina och sen vet jag inte riktigt förutom plugg som måste göras! Ifall alla inte förstod det så har jag nämligen studiedag idag.. pusshej!
 
banan, kiwi och A-fil
vacker som man alltid blir efter träning!
 
/A

PLUGGET SOM ALDRIG TOG SLUT

Hejhej!
Slutade halv 3 idag och har sen jag kom hem suttit och pluggat, älskade natur!
Men det känns så otroligt bra när man vet att man faktiskt har pluggat oh inte ligger efter, så det är (tro det eller ej) värt det för en gångs skull!
Tänkte att jag ska skiva lite till så jag får ihop åtminstonde 1000 av 3-4000 ord på min historieuppsats. Får allt se hur det går med det, men försöka kan man ju alltid!
Ojoj tråkigt inlägg.... men ha det så bra! haha
 
 
/L
 

NYINKÖP?

Har vart en hyfsat chill idag, 3 lektioner och drog direkt ut och sprang en tur med Stina och sen mot stan. Har efter det bara suttit hemma, inget plugg tills imorn och är ledig på onsdag så det är torsdag och fredag som gäller, men har inte ens något med hem så kan ändå inte göra något... 
Sitter för tillfället och kollar på lite kameror, då det skulle vara kul med en systemkamera som man också kan filma med, som vi alltså inte har på varken någon av kamerorna. Men mellan 2000-3000 känns lite dyrt då jag inte ens vet hur mycket den kommer användas, så som det ser ut nu så håller jag inte på med att fota speciellt mycket så..  Och vart får man pengarna ifrån? haha 
 
Det är denna jag funderar på, vet dock inte alls hur Fujifilm är, då det är vanligast med Nikon eller Canon. 
 
/A

ÄLSKADE TUMBLRBILDER

Så var även jag tillbaka!
Har haft fullt upp hela den lediga tiden och har som ni märkt inte hunnit blogga.
Men nu är jag här igen, taggad för 32 dagar kvar innan sommarlov som förhoppningsvis kommer gå fort!
De senaste dagarna har bestått av kompisar, Adam, dansuppvisning, lite fest och annat som oftast dyker upp på lediga dagar.
Ska nu sätta mig och jobba på historian som börjar snart. 
Ni får ha det så bra så hörs vi senare!
 
 
/L

MY MIND

Har inte bloggat dom senaste dagarna, varken jag eller Livia, men vi har helt enkelt inte direkt haft tid. 
Gårdagens natt spenderades hos Johan och självaste gårdagen var med Johan och bio på kvällen, Evil dead för er som vill veta. Inte bästa filmen, knappt någon handling och var mest konstig och äcklig med alla kroppsdelar som sågades av t.ex.. Idag blir det bara plugg eftersom en SO uppgift ska vara inne idag som jag inte ens har börjat med, heh kul... Önska mig lycka till, pusshej!
 
snart bär det av till spanien, hoppas bara på att vädret håller nu!
 
/A

LÅÅÅÅNG-HELG

Var ett tag sen jag bloggade nu, men har liksom glömt bort det mitt i allt... Men har i alla fall vart med Johan hela dagen efter skolan, var här och kollade film och lite sånt. Men han cyklade hem precis i spöregnet, standard här i sverige... Är ju lediga imorn och på fredag så ska bli riktigt skönt med en 4-dagars helg! Men tror jag ska sätta på någon film själv nu pusshej!
 
Mobilbild, inte i bästa kvalié...
 
/A

LILL-LÖRDAG

Hej!
Sitter just nu och har biologi..vilket dock är extremt tråkigt..
Får ta och trösta mig med att det snart är långhelg, ska bli otroligt skönt!
Tar därför en lill-lördag idag med lite myskväll, vet dock inte exakt vad som händer än med tanke på att bror min fyller 20 och allt! Grattis till dig!
Men något hittar man ju alltid på.
Ha en bra onsdag, kram! 

Chillar lite i min nya keps..
 
/L

TRÄNING

Hallåhallå!
kom precis in efter en stund i solen och ska nu sätta igång lite smått med plugget.
Har dock inte så mycket nu de kommande veckorna så det är otroligt skönt!

Igår tog ja mig även ut på en springtur när jag kom hem, tror det blev runt 5 km och det var riktigt jobbigt kan jag säga! Inte så konstigt med tanke på att jag inte har tränat något alls sen flera månader tillbaka.
Åkte senare till Adam och var där hela kvällen.

Har inte så fantastiskt mycket mer att säga, så ni får ha det så bra, kram!
 
 
/L

16:00

Hej på er!
Vaknade imorse och mådde inte alls bra, så jag bestämde mig för att stanna hemma. 
Frammåt lunch mådde jag dock bättre och pallrade mig iväg till skolan ändå.
Har sen dess haft idrott, matte och nu biologi som inte slutar förens 5, härliga måndag!
Har inget speciellt planerat efter skolan mer än lite plugg och kanske en springtur om jag orkar med, annars blir det lika lugnt som det har varit de senaste dagarna. Otroligt skönt!
Bloggar antagligen senare, så ni får ha det så bra tills dess! 
Det jag skriver om just nu..kulkul!

 
/L

OM INTE DU

Tänkte hinna med ett inlägg här innan jag tar kvällen.
Igårkväll fick bli en myskväll bara med Adam. var en stund med Emma först och sen kom Adam vid 9 kanske.
Vet inte riktigt vad vi gjorde, men en myskväll blev det i alla fall!

Idag började vi med att sola en stund i det fina vädret. Första riktiga sommardagen och allt!
Sen åkte vi och åt "frukost" (pizza) och sen hem för att sova lite och bara ta det lugnt.
Adam åkte hem runt 7 och då tog Emma och jag en söndagspromenad på ca 7,5 km.
Men nu ska jag fösöka få mig lite sömn inför dom tre kommande skoldagarna.
Ha det fint!
Har man inget bättre för sig kan man väl lika gärna göra lite reklam för clas olsson va?
 
/L

NÄR SKA DET FÅ ETT SLUT?

Hejsan! Var som sagt med Johan hela dagen igår, och åkte hem strax efter 10. Men kvällen slutade inte riktigt där utan fortsatte med ett anfall vid 12-1 tiden på natten. Helt borta som vanligt, man hann precis bli medveten om att jag tappade hela mitt vattenglas över nattduksbordet där min mobil och allt låg, men den klarade sig utan några skador som tur var! Men hela natten var jag helt borta och har stora minnesluckor som vanligt. Men vaknade på morgonen idag med en massa epilepsiryck och låg kvar i sängen i minst 2 h för att försöka få bort allt, det tog sin tid men tillslut försvann allt. Men 4 anfall på en månad... Känns som det skulle kunna vara bättre, verkligen! eftersom det har blivit väldigt mycket sämre... Men det är bara att försöka stabilisera medicinen och göra det bästa utav det vad nu det är! Aja men vid 3 ungefär kom Johan så snäll som han är! Men vi gjorde i stort sett ingenting alls.. Men vi båda var riktigt trötta så spelade inte så stor roll faktiskt. Nu ska jag ta tag i plugget resten av kvällen som verkligen behövs, hoppas ni haft en bättre lördagsnatt än mig pusshej!♥
 
De nya klädinköpet som jag lovade bild på~
H&M 199:-
Färgen gör den inte riktigt rättvisa, men en bikniöverdel som kanske syns som egentligen är helt turkos/ H&M 149:-
 
/A

LÖRDAG IGEN

Hejhej!
Giller egentligen att berätta om vad jag gjorde igår, så jag tar det lite snabbt.. Åkte direkt efter skolan till stan och tittade runt lite där.. Vid halv 6 kom Adam och hämtade mig och vi åkte hem till honom. Sov även över där och kom hem därifrån vid 2 idag kanske..
Har sen dess duschat och fixat mig lite och inte så mycket mer än det.
Planer inför kvällen är än så länge ganska oklara..
Men antingen ska jag träffa lite kompisar och hitta på något med dom+ Adam. Eller så blir det Adam och kanske något annat kul.. men det är som sagt inget bestämt än så vi får se hur det blir.
Annars får ni ha det så bra så länge. Kram!
 
 
/L

DAGENS PLANER

Hejsan, gick upp för mindre en halvtimme sen och planerar en dag med Johan. Men ska troligen ut på en powerwalk med mamma först. Gör frukost för tillfället och försöker vara lite extra nyttig, haha brukar dock inte gå så bra... 
Gårdagen bestod av stan kan man säga, fick med mig två saker hem som det kommer bilder på, men ska fortsätta med min fruktsallad som får stå för frukosten idag, pusshej ha en bra lördag!
 
 
/A

MAN MÅSTE DÖ NÅGRA GÅNGER INNAN MAN KAN LEVA

Godmorgon!
Har precis gjort ett nationellt prov i engelska, ännu ett prov att stryka från listan innnan sommarlovet...vilket det förövrigt bara är 42 dagar kvar till..och 26 skoldagar.
Slutar även en timme tidigare idag..apropå ingenting.. nej jag känner att detta inlägg var otroligt ovärt haha men nu vet ni i alla fall..hah
Jaja ha en bra fredag!

 
 
/L

OCH JAG ÄLSKAR DIG SÅ MYCKET ATT JAG HATAR MIG

Adam åkte precis hem och jag funderar på att ta en tidig kväll för en gångs skull.
Har en extra lång dag imorgon också, så det kan va skönt att va utvilad..
Ska ta och göra mig iordning nu och lägga mig med ett avsnitt "livet enligt rosa" i brist på annat.. haha!
Jaja ni får ha det så bra. Godnatt med er!
 
 
 
/L


IT'S A SUNNY DAY

Har varit ovanligt pigg idag, så har vart rätt gött, även fast vissa lektioner vart riktigt dryga, men dagen blev inte direkt sämre när vi under sista lektionen, SO alltså, får reda på att provet på onsdag blir inställt och att vi slipper prov överhuvudtaget. Nu när det är så otroligt mycket också! Har svenskaprov imorn så måste sätta igång med det strax. Annars läxor hit och dit och inlämningar och sånt. Men är fredag imorn hur som helst och känns otroligt skönt eftersom vi var lediga igår, dessutom är vi lediga torsdag & fredag nästa vecka! Men ska nu sätta igång med spanskaglosorna så att dom är över, kanske sätter mig ute en stund också, man får ju passa på när det är a sunny day!
 
 
/A

1 MAJ

Godmorgon! blir det för mig iaf eftersom jag vaknade precis... Var som alla vet Valborg igår som först tillbringades hos Sirwa med henne och 8 till med att grilla och lite sånna saker, strax efter 9 åkte jag sedan vidare till Livia och sista tiden av kvällen spenderades med henne. Idag ska jag bara ta det lugnt och vara med Johan hela dagen + plugg som måste göras, men det verkar bli en fin 1 maj med sol i alla fall. Ha en bra dag!
 
fin och ego som vanligt haha..
 
/A
RSS 2.0