ETT SISTA INLÄGG

Detta blir nog det sista inlägget innan fjällen men tar troligen med datorn. Tror jag i alla fall.. Men blir nog tyvärr inte så mycket bloggning ändå! Men ska försöka ta en massa bilder om jag lyckas fixa med en kamera i backarna. Ha ett fortsatt bra påsklov! (som egentligen inte ens har börjat).
 
 
/A

I NEVER ASKED U TO CHANGE

Har inte bloggat speciellt mycket men Livia har hållt igång den iaf! Men har inte gjort så väldigt intressanta saker och är helt borta i dagarna, när jag gjorde saker osv... Men jag tror det var igår jag var på stan haha.. åkte ner med Minna, mötte senare Erica och Stina, var sen med Stina, Hanna och hennes kille och varierade lite sådär haha. Men idag har det stått packning även på min lista och kom nyss hem från påskmiddag hos mormor och morfar. 
 
Kände för en rensning i garderoben också! Det såg verkligen inte ut som på den första bilden innan jag startade utan det är långt in på städningen, men det låg otroligt mycket skitsaker där inne, så skönt med lite nystädat!
 
/A

CHECK

Hej!
Väntar för tillfället på Adam som kommer hit snart.
Eftersom jag antagligen inte kommer ha supermycket till för bloggen imorgon kan jag skriva redan nu vad jag kommer göra för er som är intresserade.
Hela dagen kommer antagligen bestå av packning, vallning och framtagning av skidor och kanskekanskekanske lite plugg (läs: inget plugg alls)
Lite senare åker jag nog till Adam och sover där och blir upphämtad av Mamma och Pappa på morgonen på söndag för att åka upp till funäsdalen där det väntar en hel vecka skidor.

Bloggar förhoppningsvis innan dess men annars får ni ha det så bra helt enkelt!

Tyckte den passa ganska bra ändå ;)

 
/L

FULLT UPP

Hej på er!
Maria kom som sagt igår och vi satt uppe och pratade hela natten och tog igen allt vi har missat på senaste tiden.
Vid 12 idag åkte vi ner till stan och jag fick med mig några saker hem.
Vid 5 ska vi va hemma hos Cornelia och äta middag. Det va typ ett halvår sen jag träffade henne så det ska inte bli helt fel det heller!
Har även ganska mycket att göra imorgon, men det tar vi då! 
Ha en bra Fredag, Kram!
 
 
/L


SKÄRTORSDAG

Hejhej!
Sitter på köksgolvet och väntar på mat och Maria. 
Det blir en liten snabb påskmiddag med Matilda och Erik som är här över helgen och senare kommer som sagt Maria. Vi får se lite vad vi hittar på eftersom vi inte har något speciellt planerat än.
Försöker även få en film som vi gjorde i skolan skickad till mig, kan dock inte säga att det går jättebra, men in får hålla lite kolla så kanske det kommer upp senare!
Ha en bra skärtorsdag!
 
 
/L

PÅSKLOV

Kom hem vid 3 från sundsta som jag skrev igår. Hade också innebandy turnering som jag också skrev, gick inte alls bra, och längtar redan till nästa som dock är strax innan sommaren haha, men jag älskar verkligen lagsporter och ångrar så att jag inte började med det när jag var liten eftersom det i stort sett är försent nu... 
 
haha kul... hade inget bättre för mig tyvärr! Den fick också bli ljudlös...
 
/A

THE KID

Har nyss tittat klart på "The kid" med pappa. En sann historia som gör allt värre! Ganska seg, men annars rätt bra... Har inget speciellt att göra, så efter min korta sömn inatt, ska jag nog börja göra mig i ordning smått nu, godnatt♥
 
/A

NOW OR NEVER

Hallå!
Maria åkte härifrån för 20 min sen men kommer hit sen igen så åker vi till dansen tillsammans.
Med tanke på att det är i princip den enda träningen jag får nu för tiden är det riktigt skönt att får göra något.

Ska byta om och göra mig i ordning för träning nu så vi hörs kanske ikväll eller imorn, ha det så bra!
 
 
/L

MATTE UTAN GRÄNSER

Kom hem från MUG alldeles nyss, härlig avslutning på dagen med 2 h matte när man somnat 2 i natt och knappt tog sig upp på morgonen! haha, nej men sjukt mycket bättre än att sitta i skolan med spanskaboken framför sig...
Nästsista dagen inför påsklovet, dessutom blir det ju bara innebandy turnering och sen något som heter "eurovision songcomeback?" haha något sånt, som är på sundsta som esteterna håller i imorn.
 
något sånt här skulle vara drömmen nu! Hoppas verkligen en resa i maj blir av!
 
/A

DAGENS TIPS

Var riktigt länge sen vi gjorde något "dagens tips" så tänkte komma med det just nu!
 
Det handlar om mat. Många av oss går och små äter hela tiden. Är man hungrig? Ja då tar man en macka eller något litet. Har man tråkigt? Ja då gör man samma sak! Som ni alla troligen vet är det inte bra att småäta, i alla fall inte om man vill ha "sommar kroppen" haha.. Men då ska man helt enkelt stå emot och ta mat om det finns annars får man ta en eller två mackor innan maten finns. Men att man inte äter varannan minut helt enkelt! Jag har börjat bli lite bättre på det faktiskt, fanns inte helt dock... Men att bara säga till sig själv att inte äta och gå därifrån! 
 
Ja precis...
 
/A

FOR THE FUNERAL

Kom nyss hem efter att ha stannat i skolan för att öva till frödingspelet, går hyfsat förutom pianospelet som känns helt kört... Eftersom det fortfrande inte står något plugg på listan blir detta också en slappdag! 
 
Bilder i repris från typ 2011... men ååh vad jag vill ha sommar ju nu, men man märker mer och mer att våren är på G!
 
/A

VÅFFELDAGEN OCH MER ÄNDÅ

Ja ni kära vänner!
Då var det våffeldagen igen, vilket även innebär att mamma fyller år.
Hon firades imorse med frukost på sängen. Är fortfarande så otroligt trött efter helgen så tror jag skippar plugget helt och tar mig lite tid åt den välbehövda sömnen istället..
Ska ta och äta lite våfflor fört i alla fall, dagen till ära!
Kram!
 
 
/L



DÖD

Kom nyss hem från att vart ute och gått 2 timmar ungefär. Helt död, bokstavligt talat. Var astrött redan innan utgången, så känns som jag kan däcka vilken minut som helst! Skönt att inte ha något plugg iaf, innan påsk och allt! 
 
satt förresten med det här igår! Rensade bort hur mycket bilder som helst för att få mer plats i datorn. I vänstra hörnet ser ni antalet i papperskorgen, om det nu syns och inte är för litet... Dock blev det över det antalet! Alltså drygt 1000 bilder... Men det är lite pinsamt när man kollar igenom bilder från 7an t.ex. så kände att många sånna bilder fick försvinna.....
 
/A

KALASBRA!

Hallå!
Igårkväll kom Adam hit runt 10 och vi tog det bara lugnt och tittade på film m.m. 
Vi somnade i soffan och kom inte därifrån förens vid 2 idag. Trötta?
Vid 3 kom gästerna för att fira Mamma som fyller år imorgon, och Adam åkte hem.
Ska försöka sova om inte allt för länge och ta igen lite av min förlorade sömn.
Ha det så bra, kram!
 
 
 
/L

EARTH HOUR

Visste tydligen inte att det var Earth hour ikväll, men efter 45 min så släckte jag ner hela huset, och börjar först nu tända lite smått, därför tycker jag att det räknas! Kom nyss hem från Kvantum med pappa och sitter endast med min dator och kollar lite hotell ifall vi skulle åka utomlands i maj någon gång, åååh det är det första jag vill just nu! 
 
Unnar mig med lite ananas såhär på lördagskvällen! 
 
/A

EN VÄLBEHÖVLIG TUPPLUR

Hej på er!
Blev ingen bloggning igår som ni säkert märkte, men ni får lite uppdaterin idag istället!
Igår gick jag som alla fredagar till halv 5, åkte hem och åt, städade och gjorde andra standardsaker.
Vid 12 blev jag hämtad och skjutsad till forshaga där Idris även var.
Slutade med en kväll i soffan med Adam (Nilsson, kanske är bäst att skriva) oh Idris och vi somnade inte förens runt 6, har sovit ungefär 2 timmar detta dygnet men är konstigt nog inte speciellt trött :)
Ha precis duschat och vet inte riktigt vad jag ska göra lite senare, inte bestämt mig än helt enkelt!
Ha en superbra lördagkväll!

Bild i repris!
 
/L

NYTT INKÖP

Tog en sväng ner till Bergvik och köpte mig några "oäkta cenverse". Tänkte eftersom jag funderade mellan vita låga eller höga och det tillslut blev höga i födelsedagspresent kunde jag lika gärna köpa några låga oäkta. Tänkte köpa låga vita men eftersom jag har höga kände att jag för en annan färg. Fanns dock bara vita och svarta så det finns helt enkelt bli svarta för 99:-!
 
/A

BÄSTA FRUKOSTEN

Vaknade för drygt en timme sen, och vet alltså inte vad jag ska göra idag heller, haha... Igår blev i stort sett en Gossip girl kväll, som jag inte kollat på på flera månader känns det som! Men tog mig lite frukost nyss i alla fall, och får som sagt se vad som blir av senare.
 
Tänkte göra en liten mer speciell frukost - pannkakor... De finaste dessutom! Nej jag suger på sånt här :(
 
/A

ÄNNU EN GÅNG FREDAG

Äntligen var det fredag igen! Har dock ing alls planer inför helgen... Så får se vad det blir av med dagen! Det är ju bara till torsdag nästa vecka, sen är det påsklov och då beger vi oss mot fjällen för en skidvecka! Ska bli rätt gött på sätt och vis att komma ifrån Karlstad lite faktiskt...
 
Tror ni jag saknar sommaren eller?...
 
/A

YOU BELONG WITH ME

Hej!
Har precis sett klart på "remember the titans" nu, otroligt fin film ändå!
Har sovmorgon imorn, så tänkte inte sova än på ett tag. Funderar på en kopp kvällste istället, det skulle inte sitta helt fel nu känner jag! 
Avslutar ändå med detta inlägget och säger godnatt!
Så sant så!
 
/L



50 SVAR

1. Vad heter du? Agnes Elin Birgitta Warg om det ska vara helt fullständigt

2. Hur gammal är du? 16

3. Vart bor du? Karlstad
4. Hårfärg? blond egentligen, brunt nu

5. Ögonfärg? blååå
6. Hur lång är du? 1.55 tyvärr
7. Kär?  nej det tror jag inte haha
8. Singel eller upptagen? singel
9. Hur många har du kysst? exakt 159 st.
10. När och vem kysste du senast? ja det kan man fråga sig
11. Har du hånglat med någon av samma kön? nej
12. När hade du senast sex och med vem? -
13. Hur långt är ditt längsta förhållande? har aldrig haft ett seriöst, mer "på G" förhållanden
14. Dumpat någon? -
15. Blivit dumpad? -

16. Vad för killar/tjejer föredrar du mest? Mogna killar med en bra personlighet, gärna se bra ut
17. Vad har du för mobil? iphone 4S
18. Om du vann en miljon, vad skulle du göra? Rest utomlands någonstans och shoppat eller nåt 
19. Favoritland? alla varma länder

20. Favoritfärg? rosa, blå, lila, grön, brun, svart, vit, orange, röd, gul, beige! haha nej jag vet inte...
21. Film? Bamse!
22. Bok? Matteboken
23. Killar eller tjejer? guys
24. Vad gillar du mest med dig själv? typ ögonen eller nåt
25. Vad gillar du minst med dig själv? Min längd tror jag...
26. Nämn en person du aldrig skulle klara dig utan - Min granne som jag aldrig har pratat med
27. En person du älskar - mig själv!
28. En person du hatar - Alla andra!
29. Ut och festa eller myskväll? beror på humör, brukar dock inte vara ute alls ofta
30. Saknar du någon just nu? min mattebok såklart!
31. Vad är det bästa som hänt dig? att jag föddes, annars skulle inget ha hänt!
32. Beroende av något? min mobil...
33. Ditt livs största misstag? ..
34. Om du fick välja en enda person att umgås med resten av ditt liv, vem skulle det vara? Den där grannen!
35. Har du några tatueringar? noppsnopp
36. Piercingar? nej
37. Vem är mest lik dig? Har fått höra att jag är lik stinas lillebror på 10 år typ...
38. Har du någon förebild? Mig själv
39. Vad ska du göra idag? Lite plugg, annars inget speciellt
40. Vad är det värsta du vet? att må skit
41. Vad är det bästa du vet? känna att allt bara känns helt perfekt
42. Vad åt du senast? ris, chilicorncarne, creme fraiche och mjölk!
43. Vad vill du ha just nu? En bekräftelse....
44. Vad köpte du senast? naturgodis inför nationella prov
45. Vem är din favorit kändis? Bamse
46. Vilken är din favoritställning? Att ligga ner och vila är ganska skönt ibland... haha nej, den hoppar jag över!
47. Tränar du? tyvärr inte längre
48. När går du och lägger dig? 11-12 på vardagar och 1-2 på helger typ..
49. Vad är klockan nu? 18:34
50. Är du nöjd med ditt liv? Verkligen olika!

TO YOU

Hejsan!
Kom precis innanför dörren efter en promenad hem från dansen i snöovädret.
Ganska svårt att tro att det faktiskt snart är April va?
Ska ta och äta och duscha nu och sen ska jag göra precis vad jag vill, helt pluggfri med andra ord! :D
Säger godnatt om jag inte slänger in ett inlägg lite senare!
Kram!
 
 
/L

HOME FROM SCHOOL

Har haft en hyfsat normal dag. Förmiddagen gick åt att träna på dansen inför Frödingspelet men annars var det en helt vanlig dag. Lite halvt störd, haha! är bara på så bra humör nu förtiden! 
Ska ta tag i det lilla plugg jag har och ta och äta min mat, pusshej!
 
tyvärr är jag ingen duktig människa som fixar i ordning en massa goda måltider... Tar vad man har helt enkelt! Men färdiggjord pizza och sallad funkar alltid♥
 
/A

KLIPPNING

Hej!
Har pluggat nu i några timmar efter att ha varit hos frisören och klippt mig för första gången på väääldigt länge!
Blev hur som helst inte en så extremt stor skillnad utan håret blev bara lite kortare, lite mindre slitet och lite rakare toppar, såklart!
Tänkte ta mig en kopp te nu och fortsätta med plugget. 
Ha en bra kväll!
Innan klippningen, efter klippningen får ni imorgon!
 
/L

MOMENTS AGO

Kom hem efter en inte helt vanlig dag. Nationella hela förmiddagen, ingen aning om hur det gick... Vet dock att jag hade några fel.. Men var ändå på otroligt bra humör efteråt, och har sprungit runt och blivit buren som verkligen var kul. Verkligen... haha! Men har knappt något plugg, inget väldigt viktigt iaf, så blir nog en efterskolanslappkväll!
 
/A

GODERNATTER!

Hallå!
Har vart lite frånvarande här idag, men så kan det å när man slutar 5 och har lite för mycket plugg för att hinna med helt enkelt.
Ligger i sängen med datorn i knät så ska ta och sova om en stund!
Så vi hörs imorgon istället, hoppas ni haft en bra start på veckan! 
Ser ut som en lite flicka!
 
/L

RASTLÖS...

Är så otroligt rastlös så vet inte vad jag ska göra! Har pluggat färdigt tycker jag, eller jag orkar helt enkelt inte mer för det känns ändå som att jag kan allt... Passar på att göra ett inlägg tills jag kommer på något, kanske försöka titta klart på säsongen av PB... Eller kanske försöka skriva på stipendumet som man kan skicka in för lite moneyyyy. Får se helt enkelt, är väl dags för sängen om inte jättelång tid så! 
 
 
/A

GAMLA KVITTON

Hittade denna fina egengjorda låda, med ett lock som pappa svettsade mitt namn på! Inte jätteny dock.. Var till för att samla alla mina kvitton, hittade vissa från 2007 och vissa som ver helt urblekta, alltså texten var helt borta! värt haha...
 
 
/A

DAGEN EFTER

Skolan bjöd på en rätt chill dag, med fördingspel hela förmiddagen, NO lektion på eftermiddagen och sen frivilligt sista lektion då vi dock knappt gjorde något alls... 
Men som lovat kommer bilder på presenterna från igår!
 
Två par byxor, skinnväst, örhängen, vattenfast eyeliner, spetstrosor, converse och 1200kr
 
/A

ONE DAY

hallå!
Kom hem från Agge för ett tag sen och har sen dess suttit och jäst i soffan, är så otroligt mätt på pizza och tårta!
Var tidigare nere på stan med Matilda och köpte presenter till födelsedagsbarnet, som ni förhoppningsis får bilder på lite senare!
Ska ta mig en kopp te och sätta på en film eller liknande tror jag.
Ni får ha det super!
Grattis än en gång kusinen min!
 
/L

AVSLUTAR FÖDELSEDAGEN

Nu är en del av släkten hemma igen! och födelsedagen för detta år är över... usch vad tiden går fort! Men ska verkligen fösöka lägga upp bilder, som jag inte är så bra på när det gäller sånt här.. 
Ska försöka ta tag i plugget nu, och sen ta och dejta kudden som man brukar säga. 
 
/A

16 BAST

Tar och tackar här för det förra inlägget! Är ju alltså min födelsedag och passa på att göra ett inlägg när jag ändå inte har annat för mig. Folket kommer runt 5 eller 6 eller vad det blir. Då är man alltså 16, eller var det kanske 17? hahah.. Nej jag fyller 16 helt enkelt! Väcktes runt 10 i morse, visste ju dock tyvärr allt jag skulle få, men ska försöka lägga upp det på bloggen senare, för just nu har jag inte orken för det! 
 
Som Livia skrev var hon med mig på tolvslaget då vi var hos Idris i Forshaga, med några fler och hade mer som en chillkväll kan man väl kalla det! och innan dess åt jag mat på Kebab house med några tjejer, så blev en helkväll helt enkelt!
 
Några bilder från ett år sedan tills nu!

 
/A

GRATTISGRATTISGRATTIS

Hej på er!
Idag är det alltså den 17e mars och det är såklart ingen vanlig dag för det är min bästa kusses födelsedag!
Ska åka och fira henne lite senare och säga grattis till henne för andra gången, efterom jag ju faktiskt var med henne på tolvslaget ;)
Men i alla fall, grattis Agge på din stora dag! :D
 
 
/L

BURN BABY BURN

Slutade 3 som vanligt, och som sagt är det äääntligen fredag! och om en och en halv vecka är det redan påsklov! Helt sjukt vad fort det går! Men planerna är som sagt ikväll plugg + Livia, och imorn ja då vettejafan hur det blir med allt.. Att välja mellan 3 saker är inte lätt alltså.. 
 
 
/A

FREDAG

Äntligen fredag!
Det går nog inte att längta till fredagarna mer än jag gör även om det är varje vecka.
Planerna för dagen är som sagt Agge lite senare och ihopklippning av ett bildspel.
Imorgon får vi se vad som händer.. eftersom Agge inte kan bestämma sig riktigt och jag inte vet om jag vill åka någonstans själv och jaaa vi får se helt enkelt....
Ska börja dagens sista lektion nu så ni får ha det så bra! 
så söta så!
 
/L

SÅ LÄNGE SEDAN

Vaknade till 17 minus ute idag och det gjorde det inte lättare att ta sig upp ur sängen och sen ut ur duschen.
Gick i alla fall till skolan från halv 9 till 4, inte favoritdagen direkt...
Imorgon där emot blir det sovmorgon och en helt okej skoldag.
Ska sedan träffa Agge och vi ska fixa med bildspelet som agge skrev om förut, har lite andra planer under helgen sen också, men vi får se lite vilka som blir av och inte..som vanligt då!
Ha den bra kväll!  
 
/L

BILDSPEL

Fick bli 3 lektioner idag, härligt! Idag borde verkligen bli en pluggar dag inför nationella, men det är ju jag och det värsta är ju att komma igång.. Försöker istället fixa i ordning ett bildspel på oss genom åren! Ska bli riktigt kul, håller på att sortera bilderna för tillfället haha. 
 
 
/A

FRI

Hade en mycket bättre dag i skolan idag än tidigare dagar som ni kanske märkt att jag skrivit. Var bara på otroligt bra humör om man jämför med tidigare dagar! Riktigt skönt att känna så i alla fall, men det blir ju egentligen vad man gör det till. Har förresten varken något mer prov eller någon läxa den här veckan, otroligt skönt och ovanligt! Ha ett riktigt bra liv!

 
/A

TANDLÄKAREN

Hallå!
Kom till skolan för ca 20 minuter sen och har nyss varit hos tandläkaren för att kolla om jag ska få tandställning m.m. 
Så säger gubben att jag måste betala om jag ska få det.. blir ändå någto att fundera på, tandställningen kommer jag bara att hå i ca 6-9 månader så det är ju ingen fara, men sen ska jag ha en ståltråd bakom tänderna i resten av mitt liv också, vill man det liksom?
Haha jaja otroligt intressant för er att veta!
Jag tar och bloggar senare istället när jag har något som är liite intressant årminstone ;)
Ha det bra!
:))))
 
/L

WHY AM I THE ONE

Kom nyss hem från stan då jag kollade presenter som jag önskar mig inför min födelsedag på söndag. Dock blev det 3 presenter som jag själv var med när mamma & pappa köpte... surprise surprise! haha men får förhoppningsvis lite småsaker också. Annars väntar nu plugg inför imorn på mig, ha det bra!
 
snön nästan borta, äntligen börjar våren komma på riktigt. (och nej jag har tyvärr inget nytt i arkivet)
 
/A

DU GÖR MIG SJUK

Hallå!
Stannade hemma från skolan idag på grund av huvudvärk osv.
Har alltså tagit det otroligt lugnt idag och bara tittat på film m.m.
Har därför inte så supeycket mer att komma med.
Hoppas ni har haft en lite bättre dag än jag, ha det super!
Hmm vacker som man är...
 
 
/L

MÅNDAGSBRIST

Kom hem från skolan ungefär 2 timmar senare pga muntlig i matte nationella som jag skrev igår. Ska om en timme tillbaka till skolan för utvecklingsamtal som jag tycker är såå extremt tråkigt! Varje år och samma saker varje gång, stannar hellre hemma alltså... Har helt enkelt bloggbrist så det får duga för detta inlägg, haha.. Men måste försöka ta fram kameran nu framöver och ta lite kort som jag inte lyckats med på ett tag... Innan dess får det räcka med en inte helt färsk bild.
 
 
/A

TONIGHT

Hej på er!
Kom nyss ut ur duchen och ska gå och lägga mig om inte allt för länge.
Gick i alla fall bort till Emma förut där vi pluggade ett tag först och sen badade badtunna, inga fel där inte.
Ska ta och äta lite nu och sen gå och lägga mig, ha det bra!
'
Några snygga gamla bilder på.. ja det ser ni väl...
 
 
/L
 

VANLIG SÖNDAG...

Har haft en otroligt dryg söndag. Inte gjort någonting alls! Skulle plugga inför matte nationella muntligt som är imorn men pappret vi fått var helt fel så gav upp. Har dessutom inte haft någon matlust, blev ingen frukost och åt lite godis som fanns kvar sen tidigare dagar, men mådde bara dåligt utav det, detsamma gällde efter capuccinon.. Men får helt enkelt vänta in morgondagen och hoppas på att det känns bättre då!
 
Den sista förklarar väl ungefär den idag...
 
/A
 

WEEKEND

Hej!
Har inte bloggat på hela helgen, men jag har inte riktigt haft tid för datorn, som vanligt..ändå känns det inte som jag har gjort så jättemycket..
Igår träffade jag i alla fall Agge vid halv 1 för att åka och titta på en innebandymatch som några från karlskoga spelade, matchen var slut vid 2 och agge och jag åkte till stan och åt lite.
Senare på kvällen gick jag över till Emelie och klassfest med gamla klassen. Kom hem runt 3 någon gång och har sovit fram tills nu ungefär, härlig söndag!
Ha en bra och inte allt för ångerfylld söndag, kram!
Kan säga att jag är en aning avundsjuk på min bror för tillfället, helt sjukt vad bra dom verkar ha det på andra sidan jordklotet!
 
 
/L

KARTONG PÅ HUVUDET, WOOP

sitter och gör ingenting just nu faktiskt. Det är fredag, men känns som onsdag ungefär, men det är ju riktigt skönt faktiskt! Men när Benjamin är klart hos frisören åker jag troligen till han. 
 
Hade denna musikvideo i skolan idag, och våran grupp gjorde ju en cover av Party rock anthem, lika? njaa men kartong på huvudet tycker jag passar bra! Bara afrokrullen som saknades...
 
/A

PERFEKT KVÄLLSDRYCK

Precis som Livia är jag faktiskt på riktigt bra humör! Är det vårens ingång kanske? Fast min depp period var ju bara för några dagar sedan så tvivlar på det.. Men bara känslan liksom! Kom för övrigt hem från stan nyss, nytt bh köp och present till pappa!
 
En capuccino passar perfekt under en kväll efter en dag på stan!
 
/A
 
 

SOLIGA DAGAR

Hej på er!
Är på så otroligt bra humör och allt känns så bra!
Kanske kan va vädrets förtjänst? Jaja det spelar ingen roll glad är jag i alla fall!
Ska ta och plugga lite och äta nu, vilket innebär läsa en bra engelskabok, kanske ska gå ut och sätta mig på trappen en stund med boken innan solen går ner :)
Ni får ha en bra solig eftermiddag!
 
 
 
/L

TROUBLE

Känslan när man glömmer klicka på publicera...
Jaja jag har inte så fantastiskt mycket att komma med idag heller, så jag ger er en låt istället!
Ha en bra Onsdag!
 
 
/L

KÄNSLOR...♥

 
/A
 

GÖTEBORG

Här kommer de fåtal bilder som faktiskt kom med från Göteborg. Haha blev tyvärr inte många seriösa..
 
Passar väl bra att börja med ett hej!
Tyvärr dålig kvalité, men det var den bästa kameran jag kunde få med mig.. och nej det är inte mobilbilder!
 
/A
 

BARA ATT DU TÄNKER PÅ MIG HELT ENKELT

Ett sista inlägg inför kvällen här! Får ibland bara världens kick och vill blogga hela tiden och ibland har man ingen ork alls! konstigt det där... Men humörsvägningarna är ju lite knepiga ibland bland oss tjejer! Men säger godnatt här och slänger samtidigt in några låtar!♥
 
 
  
 
/A

WE♥IT

ta det inte allt för personligt. För såhär ligger det inte till. 
 
/A
 

LÖFTET SOM INTE HÖLL

Har kommit hem och är dödstrött. Har även prov imorn som jag inte alls har pluggat på. Massa läxor och jag orkar bara inte. Borde börja plugga lite inför nationella i biologi också. kill me now. Hoppas ni helt enkelt har en bättre dag än mig!
 
 
/A

VÄLKOMMEN HEM

Hej på er!
Orkar inte dra allt som har hänt de senaste dagarna, så Agges inlägg får stå för det istället.
Alla gymnasieskolor hade i alla fall studiedag idag vilket innebar ännu en till dag på lovet, jag klagar inte!
Åkte i alla fall till Emma igår för att sova där, senare kom även Jakob i Christoffer och även dom sov över.
Kan säga att jag inte sov mer än 10 minuter i natt, otroligt trångt och varmt med alla i samma säng kan jag säga!
Tog där emot igen lite sömn under dagen hos Emma istället och var därför inte lika social då..
Kom hem för 20 minuter sen och tänkte sätta mig med lite sista plugg innan skolan drar igång igen.
Ha det så bra!


/L

TILLBAKA IGEN

Har vart borta i flera dagar nu. Men dagarna har flugit iväg med Götet och en massa efter det också så har helt enkelt inte hunnit någon utav oss! Men nu ska vi försöka komma igång igen hur som helst. 
Men vad har dagarna handlat om? Orkar såklart inte dra allt, men ska försöka lägga upp bilderna från Göteborg som tyvärr inte blev alls många.. Men annars har det handlat om mig, Livia, en hel del krim och en dag med Adam helt enkelt!
Bilderna från Göteborg kommer vilken dag som helt, ska bara orka ta upp kameran och lägga in dom i datorn...
 
Fick en fråga om jag var skelögd, förstår inte riktigt vad denna person menar, men antar att det är det här?..
haha nej skoja bara, är som sagt inte skelögd.
 
/A
RSS 2.0